Τι να λέμε τώρα, η κορυφαία ομάδα είναι οι Τράχωνες

Το παιχνίδι της χρονιάς έγινε σήμερα στο Ατσαλένιο στο κατάμεστο γήπεδο της τοπικής ομάδας,όπου Ατσαλένιος- Τράχωνες έπαιζαν τους κόπους μιάς χρονιάς, με την ισοπαλία να μην ευννοεί καμμιά από τις δύο ομάδες.
Μεγάλος νικητής ο σύλλογος των Τραχώνων, που κατάφερε κάτι που  ελάχιστα άλλα σωματεία θα καταφέρουν.

 Αν και βρέθηκαν να χάνουν με 1-2 μέχρι το 83΄ γύρισαν το παιχνίδι, νικώντας με 3-2, πανηγυρίζοντας  την πανάξια κατάκτηση του τίτλου, και την άνοδο στην Β΄  - άνοδος με 3-2, για πρώτη φορά στην ιστορία των Τραχώνων.
 Είναι χαρακτηριστικό να αναφέρουμε ότι οι Τράχωνες πήραν τον τίτλο αήττητοι.
 Στην αντίπερα όχθη, δράμα για τον Ατσαλένιο που μέχρι το 83΄ κρατούσε την παραμονή στα χέρια του, αλλά στο τέλος λύγισε από την ομαδάρα των Τραχώνων.
 Το παιχνίδι πάρα την κρισιμότητα του ήταν  πολύ καλό με αρκετές φάσεις για γκολ και για τις δύο ομάδες με τον ΠΟΑ να παίρνει το προβάδισμα με τον Χαλκιαδάκη στο 50′ όμως 15 λεπτά αργότερα ο Σαπαλίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ισοφάρισε ενώ στην φάση της ανατροπής αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Αραβιάκης που ανλετρεψε τον Σαγανά.
Ο Ατσαλένιος αν και με 10 παίχτες πήρε και πάλι το προβάδισμα στο παιχνίδι με τον Πέτρο Γιακουμάκη στο 71′.
 Οι Τράχωνες έχοντας αριθμητική υπεροχή ΄πίεσαν ασφυκτικά με τον Ατσαλένιο να προσπαθεί να κρατήσει το υπέρ του σκορ.
 Στο 77′ ο τεχνικός του Ατσαλένιου ο Μανώλης Πατεμτζής αποβλήθηκε απο τον πάγκο της ομάδας και υπήρξε μικρή διακοπή στο παιχνίδι καθώς ο προπονητής του ΠΟΑ διαμαρτυρήθηκε έντονα στον πρώτο βοηθό της αναμέτρησης.
Στο 82′ ο Προκόπης Σαγανάς έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσα για τους Τράχωνες ενώ στο 88′ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε καθώς ο Μανωλιάδης ανέτρεψε τον Πέτρο Γιακουμάκη πάνω στην γραμμή της μεγάλης περιοχής.
Από εκείνο το σημείο και μετά το παιχνίδι πήρε φωτιά με τις δύο ομάδες να χάνουν εκατέρωθεν ευκαιρίες και τον διαιτητή να δίνει 5 λεπτά καθυστερήσεις όμως υπήρξαν διακοπές κατά την διάρκεια των καθυστερήσεων και κράτησε επιπλέον 2 λεπτά με τον Σαπαλίδη στο 97′ να νικάει τον Συνάνη να ολοκληρώνει την ολική ανατροπή για τους Τράχωνες!
 Κορυφαίος των συγκλονιστικών Τραχώνων ο Προκόπης Σαγανάς, και πολύ καλοί οι Γούλας, Σαπαλίδης,Κάρδαρης.Καραμέρης.
 Από τον Ατσαλένιο οι Χαλκιαδάκης, Γιακουμάκης, Φραγκιαδάκης
Από την διαιτησία του Παναγιωτόπουλο( Αιτ/νίας) έχουν παράπονα οι του Ατσαλένιου
ΑΣΤΣΑΛΕΝΙΟΣ: Συνάνης, Βρεττός Κ., Πρωτογεράκης, Πετράκης, Αραβιάκης, Γιακουμάκης Μ.(85′ Πλουσής), Φραγκιαδάκης, Χαλκιαδάκης, Γιακουμάκης Π., Συσκάκης(46′ Μπουτσάκης), Καρυωτάκης(66′ Γιακουμάκης Γ.)
ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Λέτσο, Κάρδαρης, Βουρλούμης, Γαβριήλ, Δάρρας, Γούλας, Καλιπολίτης(60′ Δριμούσης), Καραμέρης, Σαπαλίδης, Μπραντάν(81′ Μανωλιάδης), Σαγανάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου