Β΄ Εθνική μέσω "Πάτρας" σκέφτεται ο Κούγιας στο Αιγάλεω!!

 Στην αυριανή Γενική Συνέλευση του Αιγάλεω που θα ξεκινήσει στις 20.00 και θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο 'Σταύρος Μαυροθαλασσίτης', θα δώσει το «παρών» κι ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος θα παρουσιάσει στα μέλη του σωματείου, αλλά και στους απλούς φιλάθλους του «Σίτυ» τις σκέψεις του και τα
σχέδιά του για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να πορευθεί τα επόμενα χρόνια ο  ιστορικός σύλλογος για τον οιπόίο έχει δείξει ξεχωριστό ενδιαφέρον ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναχαικής..
Να σημειωθεί πως μετά τον απολογισμό (διοικητικό και αγωνιστικό), αλλά και της εγγραφής νέων μελών, θα ακολουθήσει η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέας διοίκησης. Όπως γίνεται αντιληπτό, δεν αποκλείεται να σημάνουν ραγδαίες εξελίξεις από αύριο κιόλας για την ιστορική ομάδα των δυτικών προαστίων...
 Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο γνωστος νομικός θα ενημερώσει τα μέλη του Αιγάλεω για την περίπτωση του πώς θα μπορέσει να βρεθεί ο αθηναικός σύλλογος στην Β΄ Εθνική.
 Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο κ. Κούγιας σκέφτεται σοβαρά να μεταφέρει το ΑΦΜ της Παναχαικής στο Αιγάλεω,  και να λάβει αυτό  μέρος στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.
 Κάτι βέβαια που αναμένεται να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στην Πάτρα- και όχι μόνο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου