Στα Γιάννινα ο Σαπαλίδης

Στον  ΠΑΣ Γιάννινα τελικά υπέγραψε ο  Πειραιώτης επιθετικός Σταμάτης Σαπαλίδης, που φέτος εντυπωσίασε με την φανέλα των Τραχώνων, μάλιστα η διοίκηση της Γιαννιώτικης ΠΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Σαπαλίδη για δύο χρόνια.
Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Σταμάτης Σαπαλίδης δήλωσε:
«Έρχομαι σε μια ιστορική ομάδα και γνωρίζω πολύ καλά τις απαιτήσεις που έχει ο κόσμος της. Ευχαριστώ τον πρόεδρο κο Χριστοβασίλη και τους προπονητές μου Γιάννη Πετράκη και Γιώργο Γεωργουλόπουλο, για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μου δίνουν να αγωνιστώ στο πρωτάθλημα της super league και υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά για να τους δικαιώσω».
* Ο Σταματης Σαπαλίδης γεννήθηκε στις 05-07-1990, και αγωνίζεται στο αριστερό άκρο αλλά και στο κέντρο της επίθεσης. Την περίοδο 2012-13 ανακυρήχθηκε πρώτος σκόρερ όλων των ομίλων της Δ εθνικής πετυχαίνοντας σε 18 αγώνες 14 γκολ ενώ την επόμενη σεζόν , 2013-14, ανακηρύχθηκε πρώτος σκόρερ του 5ου ομίλου της Γ Εθνικής και δεύτερος όλων των ομίλων της κατηγορίας, πετυχαίνοντας σε 27 αγώνες που αγωνίσθηκε, 24 γκολ.
 Ο Σαπαλίδης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Χαραυγή, στην συνέχεια έπαιξε σε Περαμαικό, Εθνικό Πειραιώς, Νίκη Βόλου, Αγία Παρασκευή, ΠΑΟ Ρουφ, Τράχωνες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου