RANGERS CLUB: "Ξεκαθαρείστε τις προθέσεις σας"

Θέση για την επόμενη ημέρα του Ιωνικού παίρνει ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του Ιωνικού,"Rangers" οι οποίοι με τελευταία ανακοίνωση στο επίσημο  τους site αναφέρουν:
"Το πρωτάθλημα τελείωσε με τον Ιωνικό να μένει και επίσημα μακριά από το στόχο της ανόδου που είχε τεθεί στην αρχή της σεζόν.
Αυτό που είναι περισσότερο απογοητευτικό από την αγωνιστική αποτυχία, είναι το ότι τους τελευταίους τρεις μήνες ο Ιωνικός
δίνει την εντύπωση ακυβέρνητου καραβιού. Ακόμη και τώρα, που οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας τελείωσαν και πρέπει να ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την επόμενη χρονιά, δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφόρηση του κόσμου για την επόμενη μέρα.
Στα δύο χρόνια διοίκησης των Rangers, η χρονιά έκλεινε με ανοιχτή Γενική Συνέλευση στην οποία γινόταν αγωνιστικός, διοικητικός και οικονομικός απολογισμός. Την πρώτη χρονιά η Γενική Συνέλευση ανανέωσε τη θητεία της διοίκησης, τη δεύτερη χρονιά ο Σύνδεσμος έκρινε ότι έπρεπε να αποχωρήσει και παρέδωσε την ομάδα σε νέο σχήμα. Ο Ιωνικός δεν εγκαταλείπεται, παραδίδεται και σίγουρα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι για να μπαινοβγαίνει όποιος θέλει χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν.
Το αν τη νέα χρονιά θα υπάρχει ένας, δύο ή εκατό χορηγοί ανήκει στον οικονομικό προγραμματισμό και όχι στον διοικητικό. Διοίκηση υπάρχει και μάλιστα πολυπληθής, η οποία πρέπει να κοιτάξει τον κόσμο στα μάτια και να εκδηλώσει τις προθέσεις της. Οπως ακριβώς έγινε πέρυσι το καλοκαίρι. Κάθε μέρα σιωπής που περνάει, κάνει ακόμη μεγαλύτερη ζημιά στην ομάδα. "
RANGERS CLUB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου