Tο 1-1 ήταν αρκετό για τον Εθνικό

 Αρκούσε στον Εθνικό το 1-1 κόντρα στην Οδηγήτρια,για να πανηγυρίσει την  επιστροφή στην Γ΄ Εθνική, αφού την ίδια ώρα το Χαιδάρι συνέτριβε  τοιν Πανερυθραικό με 3-0.
 Οι Πειραιώτες μπροστά σε 700 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στο Π. Νικολαίδης - στην
συντριπτική τους πλειοψηφία φίλαθλοι του Εθνικού, κατά την
προσφιλή τους συνήθεια βρέθηκαν πίσω στο σκορ από την ψυχωμένη Οδηγήτρια που  έπαιοξε για την "πάρτυ της", ωστόσο, κάπου εκεί γύρισε το διακόπτη ισορόπησε το ματς ισοφάρισε κι απείλησε για την ανατροπή.
  Η  Οδηγήτρια μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο 28’ ευτύχησε να προηγηθεί, όταν ο Χατζάκης με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βουτσινά.
Ο Εθνικός, ανέβηκε πίεσε  και στο 40’  ισοφάρισε όταν ο Παυλάκης μετά από εκπληκτική ατομική ενέργεια και ψύχραιμο οσυτ, έγραψε το 1-1 για τον Εθνικό μέσα σε αποθέωση από τους  φιλάθλους του που φυσικά κέρδισαν την μάχη της εξέδρας.Σε δύο ακόμη τουλάχιστον περιπτώσεις έφτασαν κοντά στο 1-2, όταν στο 44’ ο Λύγκος νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Δρίβα. Στο 45’ το σουτ του Σούφλα έξω από την περιοχή της Οδηγήτριας έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Το δεύτερο μέρος και με τους παίκτες του Εθνικού να έχουν ενημερωθεί για την εξέλιξη του αγώνα του Χαϊδαρίου (σ.σ, στο ημίχρονο το Χαϊδάρι προηγείτο 2-0 του Πανερυθραϊκού) δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας.  Η λήξη του αγώνα βρήκε παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοικούντες του Εθνικού να πανηγυρίζουν την σπουδαία τους επάνοδο στην Γ’ Εθνική!
Αξίζει να σημειωθεί ότι  δεν έλειψαν οι εντάσεις, και  μικροεπεισόδια  κυρίως πρίν την έναρξη του αγώνα
Αρκετά καλή η διαιτησία του Βάτσιου ( Δυτρ. Αττικής)
ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ:Δριβας,Πλάκας(62΄ Τάνκα),Μελάς,Κύργιας,Γκιόκα( 85΄ λ.τρ Γεωργίου),Γιαννής ,Μουστάκας, Χατζάκης, Χανιώτης, ,Δημόπουλος,Γλυνός(77΄ Ξηρογιάννης).
 ΕΘΝΙΚΟΣ:Βουτσινάς,Πολυχρονίδης,Ξενιτόπουλος,Μπένα,Σαμιώτης,Σύρος, Παυλάκης (75’ λ.τρ. Μανουλίδης), Σούφλας (78’ Μαργιόλης),Λύγκος,Σάμιος,Σκαφτούρος (63’ Σταφσουλάι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου