Aίσθηση με Παγιαζήτη ο Κορυδαλλός

Σε μια σημαντική μετεγγραφή προχώρησε ο ΑΟ Κορυδαλλός προσθέτοντας άλλη μία “μηχανή” του γκολ στο ρόστερ του, τον Παναγιώτη Παγιαζήτη, που μαζί με τους Λεκάκη, Καστρινόπουλο, Βέττα, Τσιμιλιώτη, Χατζηλία, Μητσάκο και άλλη μία επιθετικογενής μετεγγραφή που πρόκειται να γίνει ισχυροποιείται πολύ επιθετικά.Ο 24χρονος πλέον Παναγιώτης Παγιαζήτης που έμεινε ελεύθερος από την Δόξα Πειραιά χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια και παίζει σ΄όλες τις
θέσεις της επίθεσης. Έχει πλούσιο βιογραφικό αφού έχει παίξει στους Νέους της Προοδευτικής (Β’ Εθνική), στην Ολυμπιάδα (Α’ Πειραιά), Αμφιάλη (Δ’ Εθνική), ΑΟ Περιστερίου (Δ’ Εθνική), ΑΕ Νικαίας (Β’ Πειραιά), Θύελλα Κορυδαλλού (Α’ Πειραιά) ενώ την τελευταία χρονιά στην Δόξα Πειραιά έπαιξε σε 23 παιχνίδια βρίσκοντας δίχτυα 7 φορές. Συνολικά έχει πετύχει στη μέχρι τώρα πορεία του 56 γκολ.
Ο “Πάγια” δήλωσε στο site του Κορυδαλλού για την μετεγγραφή του :
Ο ΑΟ Κορυδαλλός είναι μία ομάδα που συμβαδίζουν οι στόχοι και η νοοτροπία μας
για το ποδόσφαιρο. Πιστεύω με τους νέους συμπαίκτες μου να δημιουργήσουμε μία καλή παρέα η οποία θα φέρει αυτόματα και τις επιτυχίες. Εύχομαι σ’ όλη την οικογένεια του ΑΟ Κορυδαλλός και σ’ όλο το ποδοσφαιρικό Πειραιά να έχουμε υγεία σε όλους τους τομείς.

( Στην φωτό ο Παγιαζήτης με τον πρόεδρο του Κορυδαλλού κ. Γ. Αγιουτάντη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου