Ανακοίνωσε Νταλάκο - Καψαλόποδα -Κατσαφάρο ο Ατρόμητος

Την συμφωνία με τρείς ακόμη ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε η διοίκηση του Ατρόμητου Πειραιά που συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.
 Συγεκριμένα ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου θα είναι ο 23χρονος μέσος Κώστας Νταλάκος, 21χρονος αμυντικός  Τάσος Καψαλόποδας, και ο 20χρονος επιθετικός Απόστολος Κατσάφαρος.

 Ο Νταλάκος, επιστρέφει στα Καμίνια μετά από το περσινό πέρασμα του στον Περαμαικό, ενώ ως γνωστόν έχει θητεία στα πρωταθλήματα Δ΄ ô´Εθνικής με ομάδες όπως ο Σαρωνικός ο Πανελευσινιακός, η Α.Ε.Περάματος το Χαιδάρι και ο Ατρόμητος Πειραιά την  περίοδο 2011-2013
 Ο Καψαλόποδας προέρχεται από την Προοδευτική, όπου είχε θετική παρουσία  στο πρωτάθλημα που πέρασε, έχει ένα πέρασμα από την Κέρκυρα, ενώ  πέρασε και από τις μικρές ομάδες της Μάντσεστερ Σίτι.
 Ο Κατσαφάρος πέρυσι αγωνίσθηκε στον Άτταλο Ν. Περάμου, ενώ προέρχεται από τις ακαδημίες του Ατρόμητου  Αθηνών.
 Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειωθεί ότι ανανεώθηκαν οι συνεργασίες με 3 ακόμη ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ.
 Πρόκειται για τους Δανασή, Μπέλια, Μηλιώνη,  ενώ αύριο αναμένεται να ανακοινωθούν ακόμη δύο  μεταγραφές, αλλά και 5 ανανεώσεις συνεργασιών.
 Ενω το μεταξύ για  αύριο Δευτέρα και ώρα 17.30 είναι προγραμματισμένο τι ξεκίνημα της προετοιμασίας στο γήπεδο του Ρέντη, υπό την επίβλεψη του τεχνικού Άγγελου Πυρένη και των συνεργατών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου