Κάμπαση - Ζαχαράτο πήρε ο Ιωνικός

Ανανέωσαν οι Κατσαβριάς, Τσαρκάνι, Καμβύσης

Ιωνικός συνεχίζει να ενισχύει το ρόστερ του με στόχο τη δημιουργία μιας  ανταγωνιστικής ομάδας που θα διεκδικήσει τον τίτλο στην Γ΄ Εθνική.
 Έτσι λοιπόν έγινε γνωστό ότι στο δυναμικό της ομάδας της Νίκαιας εντάχθηκαν ο αριστερός αμυντικός Βαγγέλης Καμπάσης, ο μεσοεπιθετικός Γιώργος
Ζαχαράτος, ενώ ανανέωσαν και συνεχίζουν οι μεσοεπιθετικοί Άγγελος Κατσαβριάς, Τζοϊ Τσαρκάνι και ο δεξιός αμυντικός Σαράντος Καμβύσης.

Ο 22χρονος Βαγγέλης Καμπάσης  ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και εδωσε τους πρώτους αγώνες στην Δ´ Εθνική με την ομάδα της Βάρης. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Β´ Εθνική με το Φωστήρα και στην Γ´ Εθνική με τη Θύελλα Ραφήνας.
Ο 28χρονος  Γιώργος Ζαχαράτος έχει αγωνιστεί σε Φωστήρα, Αίαντα Σαλαμίνας, Ρόδο, Παναχαϊκή , Ρούφ, Γλυφάδα ενώ πέρυσι ανήκε στον Μανδραϊκό με τον οποίο είχε 26 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Τόσο στο Φωστήρα όσο και στην Παναχαϊκή η παρουσία του συνοδεύτηκε με άνοδο των ομάδων.

Δήλωση Γιώργου Ζαχαράτου

«Είναι μεγάλη τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται με τη φανέλα μιας ιστορικής ομάδας όπως ο Ιωνικός. Θα ήθελα η παρουσία μου να συνδυαστεί, οπως με τον Φωστήρα και την Παναχαϊκή, με την άνοδο του Ιωνικού στη Β´ Εθνική. Ο Ιωνικός έχει όλες τις προϋποθέσεις για να πρωταγωνιστήσει καθώς διαθέτει ισχυρή έδρα, σύγχρονο γήπεδο , οργάνωση ομάδας επαγγελματικού επιπέδου και κόσμο που ακολουθεί και παλεύει για την ομάδα».


Πρειμιέρα αύριο Τετάρτη

Την Τετάρτη (30/7/2014) στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ενώ θα ακολουθήσει ελαφριάς μορφής προπόνηση ανοικτή στους φιλάθλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου