Πυρένης - Δράγαζης στον Ατρόμητο Πειραιά

Θετικές είναι οι  εξελίξεις στον Ατρόμητο Πειραιά, που άμεσσα ξεκινάει τον σχεδιασμό της νέας ομάδας.
Υπάρχουν επιχειρηματίες που θα στηρίξουν την νέα διοίκηση, η οποία θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, ενώ ήδη υπάρχουν ανακοινώσεις σε ότι αφορά το τεχνικό τημ, και την στελέχωση του ποδοσφαιρικού Τμήματος.

 Τεχνικός ο Πυρένης

 Σε πρώτη φάση  γίνεται γνωστό, ότι νέος τεχνικός του Ατρόμητου είναι ο Άγγελος Πυρένης, ο οποίος πέρυσι εργάσθηκε στην Δόξα Πειραά, ενώ έχει θητεία ακόμη στην Προοδευτική την Α.Ε, Ολυμπιάδα του Χαιδάρι..
 Θεωρείται από τους εξελίξιμους νέους Πειραιώτες τεχνικούς, και πιστεύεται ότι μπορεί να οδηγήσει εκ του ασφαλούς τον Ατρόμητο.
 Συνεργάτης και γυμναστης,  προσελήφθη ο Θόδωρος Γκάτσιος, προπονητής τεματοφυλάκων παραμένει ο Μάριος Μπέλιας, ενώ στο τεχνικό τημ προσελήφθη κι ο Άγγελος Νικολόπουλος( σκάουτερ)
Φυσικοθεραπευτής και φέτος θα είναι ο Μπάμπης Καλογρίδης, ενώ φροντιστής της ομάδας για ακόμη μιά σεζόν παραμένει ο Πέτρος Λασκαρίδης.

Τεχνικός Διευθυντής ο Δράγαζης

Ωστόσο αξίζει να αναφέρουμε ότι υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος και τεχνικός διευθυντής ανέλαβε ο Γρηγόρης Δράγαζης, γνωστός από το πέρασμα του στον Πανελευσινιακό,  την Προοδευτική, παλιότερα στο Αιγάλεω.
Ήδη το επιτελείο του Ατρόμητου έχει ξεκινήσει τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ,  αλλά και με ποδοσφαιριστές που αναμένεται να αποκτηθούν.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου