Πάταγο με Κατσίκη ο Ιωνικός

Νέα ηχηρή μεταγραφή για τον  Ιωνικό, καθώς ανακοινώθηκε ότι απέκτησε τον πολύπειρο μεσοεπιθετικό Γιάννη Κατσίκη.
Ο Γιάννης Κατσίκης με την πλούσια εμπειρία και τις αδιαμφισβήτητες ικανότητές του, προσφέρει όλα τα εχέγγυα μιας ακόμη επιτυχημένης επιλογής για τη γραμμή πυρός του Ιωνικού που πλέον καθίσταται "αχτύπητη".
Ο 35χρονος Γιάννης Κατσίκης σύνδεσε την καριέρα του με το Θρασύβουλο καθώς στην ομάδα της Φυλής αγωνίστηκε από το
2001 εώς το 2011 με διακοπή εξι μηνών την περίοδο 2001-02 όταν πήγε στο γειτονικό Ακράτητο. Ο 35χρονος επιθετικός από το 2011 εώς και πέρυσι είχε τρείς γεμάτες και καρποφόρες σεζόν με Καλλιθέα (35 συμμετοχές ,12 γκολ) με Απόλλωνα (36 συμμετοχές 11 γκολ) και με Ολυμπιακό Βόλου (34 συμμετοχές ,3 γκολ)
Στις πρώτες του δηλώσεις στο "ionikosfc" το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ιωνικού τόνισε: "Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη της και την άψογη στάση της στο θέμα της μεταγραφής μου. Διαβεβαιώνω όλους οτι θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να πετύχει ο Ιωνικός τον αντικειμενικό του σκοπό και να ανέβει στην Β´ Εθνική. Έρχομαι να αγωνιστώ σε μια ομάδα με ιστορική φανέλα και κόσμο φανταστικό και αυτό από μόνο του αποτελεί σπουδαίο κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή".
Δήλωση πρόεδρου Διοικούσας Επιτροπής Γιώργου Σαβουλίδη: "Φέραμε ακόμη ένα μεγάλο όνομα στον Ιωνικό. Στόχος μας να δημιουργήσουμε ένα πολύ δυνατό ρόστερ που θα προσφέρει πολλαπλές επιλογές στον προπονητή. Μέλημά μας είναι η δημιουργία μιας άκρως ανταγωνιστικής ομάδας που θα κάνει αισθητή την παρουσία της από την πρώτη κιόλας αγωνιστική στο πρωτάθλημα. Οι κινήσεις της διοίκησης προς την κατεύθυνση αυτή είναι διαρκείς και δεν σταματούν εδώ. Θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση με παίκτες εγνωσμένης αξίας ώστε να είμαστε 100% έτοιμοι".

(Στην Φωτό ο Γιάννης Κατσίκης με τον Τεχνικό Διευθυντή του Ιωνικού Γιάννη Ξανθόπουλο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου