Ολοκλήρωσε με Τερζή ο Ατρόμητος

Με την απόκτηση του πολύπειρου αμυντικού Γιώργου Τερζή ολοκλήρωσε τις σπουδαίες φετινές μεταγραφικές του κινήσεις ο Ατρόμητος Πειραιά, που πλέον παρουσιάζεται πανίσχυρος σε όλες τυις γραμμές του.
 Ο Τερζής αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό της αποχώρησης του Γ,. Κρητικού - πέρυσι αγωνίσθηκε στην Πεύκη, ενώ στο παρελθόν έχει θητεία σε ομάδες όπως ο Πιερικός,η Αναγ. Καρδίτσας, ο Φωκικός, ενώ ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Π.. Μελά.

 Να θυίσουμε ότι ο Ατρόμητος Πειραιά  συνολικά  φέτος απέκτησε 14 ποδοσφαιριστές τους Φ.Σουλελέ ( επιθετικός από Πανελευσινιακό), τον επιθετικό Γ.Παναγιωτόπουλο, τον μέσο Αγκόλι ( από τον Μανδραικό), τον αμυντικό Τούρλο, τον μέσο Καψαλοπόδα από την Προοδευτική, τον μέσο Ντάφλα από τον Απόλλωνα Αθηνών, τον μέσο Γεωργακόπουλο από την Καλαμάτα, τον  αμυντικό Σαμαρά, τον μέσο Νταλάκο από τον Περαμαικό, τον  γκολκήπερ Καρνέση από τον Αμπελακιακό, τον επιθετικό Παυλόπουλο από τον Εθνικό, τον επιθετικό Κατσάφαρο από τη Κ-20 του Ατρόμητου Αθηνών, τον αμυντικό Γιαννουλάκη από την Πεύκη, όπως φυσικά και τον Τερζή.
 *Νέο φιλικό για τον Ατρόμητο την Κυριακή στην Μαγούλα , κόντρα στον τοπικό Αστέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου