Ραχήμ η Κηφισιά

Ακόμην μιά μεταγραφή για την Κηφισιά η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμπντέλ  Ραχήμ ο οποίος πέρυσι αγωνίσθηκε στον Πανελευσινιακό, αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης της Κηφισιάς είναι η εξής:"Το διοικητικό συμβούλιο της ΑΕ Κηφισιάς και ο πρόεδρος Βασίλης Γαντζούλας ανακοινώνουν την απόκτηση του Αλέξανδρου Αμπντέλ-Ραχήμ.
Ο 21χρονος επιθετικός έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της ΑΕΚ, όμως έγινε γνωστός στο φίλαθλο κοινό από τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με τα χρώματα του Ολυμπιακού Λαυρίου στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής, κατά το δεύτερο μισό της σεζόν 2011-2012. Την επόμενη σεζόν ξεκίνησε στους 'ερυθρόλευκους', όμως τον Ιανουάριο του 2013 έκανε το 'άλμα' στη football league, φορώντας τη φανέλα του Αχαρναϊκού με τον οποίο είχε 11 συμμετοχές και πέντε γκολ. Το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε στην Ελευσίνα και τον Πανελευσινιακό, από τον οποίο αποχώρησε τον περασμένο Γενάρη για να μετακομίσει στον ΑΟ Γλυφάδας, που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της football league.
Παράλληλα, η ομάδα μας γνωστοποιεί την προσθήκη του Κώστα Μπαντούνα στο ρόστερ. Ο λόγος για 19χρονο αμυντικό χαφ που προέρχεται από τον ΠΑΣ Γαλάτσι. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου