Με το δεξί ο Ιωνικός 2-0 την Ιεράπετρα

Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα ο Ιωνικός κερδίζοντας με 2-0 την Αναγ. Ιεράπετρας στην Νεάπολη μπροστά σε περίπου 800 φιλάθλους του.
 Ο Ιωνικός  βρήκε απέναντι του την συμπαθή ομάδα της Ιεράπετρας που έπαιξε μαζική άμυνα και δεν έκανε την παραμικρή φάση, ωστόσο και ο ίδιος  είχε μέτρια απόδοση στο ά μέρος, ενώ καλυτέρεψε την εικόνα του στην επανάληψη στο β΄ μέρος όταν   έφθασε στα δύο τέρματα του.

 Το 1-0 έγινε στο 75΄ με εξαιρετική ατομική ενέργεια του και σουτ του Σιμιτζή, που άφηε άναυδο τον γκολκήπερ Αλευρά, ενώ το 2-0 ήρθε στο 82΄ με κοντινό σουτ του Ντούλια που τελείωσε την ωραία  ενέργεια των Κατσίκη - Λοιζίδη.
 Στο 90΄ ο Ντούλιας  πέρασε  την μπάλα πάνω από τον γκολκήπερ Αλευρά για να δεί την μπάλα να φεύγει άουτ, ο ίδιος πιό πρίν στο 78΄  πλάσαρε τον Αλευρά, αλλά πρίν καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα την απομάκρυναν οι αμυντικοί της Αναγέννησης.
 Στο α΄ μέρος ο Ιωνικός θα μπορούσε να είχε σκοράρει με τον  Λοιζίδη στο 7΄  και το 20΄  όπως και στο 44'΄ με τον Τσίγκα όταν πλάσαρε τον Αλευρά και πρό κενής εστίας έδιωξαν οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων.
Σχετικά καλή η διαιτησία του Μακρυπόδη που ωστόσο κούρασε με την σχολαστικότητα του.
 Από τον Ιωνικό, ξεχώρισαν οι Κουσιωρής, Σιμιτζης, Λοιζίδης, και ο Ντούλιας, από την ομάδα της Ιεράπετρας που παρουσιάσθηκε πολύ αδύναμη, προσπάθησαν οι Χρυσοφάκης, Ζαρωτιάδης,Ζιβάνοβιτς
 ΙΩΝΙΚΟΣ:Ριγανάς, Κουσιουρής, Κουμουλίδης, Γιώτας, Κρητικός, Μαρής ( 46΄ Ντούλιας), Σιμιτζής,  Λοιζίδης(86΄Μιχαλακάκος), Τσίγκας, Κατσίκης, Παντελίδης.
ΑΝΑΓ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ:Αλευράς,Χρυσοφάκης,Ζαρωτιάδης, Ζντράκοβιτς,Χατζάκης, Βέκα Ρόνι(67΄ Λουδάκης) Μπηλίτσης( 55΄Τσαμπανάκης), Κρυστάλης(60 ΄Λιλάι), Ζιβάνοβιτς, Παυσανίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου