Στο ρελαντι ο Ατρόμητος 2-0 τον ΠΑΟΚρουσώνα

Επιβλητικός ο Ατρόμητος Πειραιά κέρδισε εύκολα  με 2-0 τον ΠΑΟΚρουσώνα, που σε καμμιά  στιγμή δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει τον ρυθμό της Καμινιώτικης ομάδας , που κυριολεκτικά έκανε ότι ήθελε  μέσα στο γήπεδο, και το τελικό σκορ 2-0 κολακεύει τους Κρητικούς.
 Είναι χαρακτηριστιοκό ότι ο γκο
λκήπερ του Ατρόμητου, σχεδόν ... δεν έπιασε την μπάλα στα χέρια του
 Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο 43' με τον Σουλελέ, ενώ καθάρισε το παιχνίδι στο 63' με τον Παναγιωτόπουλο, ο οποίος έκανε το 2-0. Μαλιστα στην επανάλληψη οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να πετύχουν και άλλα γκολ με μεγάλες ευκαιρίες απο τους Παναγιωτόπουλο και Γεωργιάδη.
 Από τους νικητές υπέρτεροι οι Σουλελές, Γεωργιάδης, Στρατής, Σαμαράς, από το ναυάγιο του ΠΑΟΚ, κάτι προσπάθησε να κάνει ο Τριανταφύλλου,κι ο Χαρίσης
Εύκολο έργο για την διαιτησία του Ζαράνη ( Κυκλάδων)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Παπαδόπουλος, Σαμαράς, Γιανουλάκης, Ματζώρος,Τερζής,Σρατής, Σουλελές (76' Ράπτης), Καψαλοπόδας, Γεωργιάδης (84' Κάλφας), Παναγιωτόπουλος, Μυλωνάς (64' Αγκόλι).
ΠΑΟΚΡΟΥΣΣΩΝΑ: Κόλλιας, Φυσαράκης, Γεωργαντζιάς,Πουλάκης,Ταβλαδωράκης, Σερέτης, Μπάτσι (60' Γούλας), Τριανταφύλλου, Φουκαράκης, (75' Σκουτέλης), Καπετανάκης, (55' Κριτσάς), Χαρίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου