Ο Ιωνικός 2-1 στα Ιλίσσια

 Ο Ιωνικός πέρασε από τα Ιλίσσια κερδίζοντας με 2-1 τον Ηλυσιακό, παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού, όπου θα υποδεχθεί τηνν Τριγλία Ραφήνας.
 Καλύτερος σε γενικές γραμμές ο Ιωνικός απέναντι στον νεανικό Ηλυσιακό που παρατάχθηκε χωρίς του Παραρά, Κάμπα, Τζώρτζη, Χατζηγιαννάκο, και τον νεοαποκτηθέντα Λουσαράκη.
 Ο Ιωνικός άνοιξε το σκορ στο 9΄ με ωραίο σούτ του Μαρή
μετά  ενέργεια του Κατσίκη, ωστόσο ο Ηλυσιακός  εφθασε στην ισοφάριση  στο 17΄ με κοντινή προβολή του Καραίνδρου μετά από γύρισμα του Φλέγα.
 Το 1-2 για τους Νικαιώτες σημείωσε  στο 83΄ ο Τσίγκας με κοντινή κεφαλιά μετά από ωραία ατομική ενέργεια και σέντρα του Γιακούμπι .
Ο Ηλυσιακός στο 3΄ έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Φλέγα, ενώ μεγάλη ευκαιρία είχε κι ο Ιωνικός στο 44΄με κοντινή κεφαλιά του Τσίγκα που απέκρουσε  ο Σηφάκης 
 Στο 65΄ ο Ηλυσιακός άγγιξε το 2-1 ωστόσο το σούτ του Θαναηλάκη   απέκρουσε ο Αδαμόπουλος, ενώ στο 73΄ καλή ευκαιρία για τον Ιωνικό με τον Σερέπα να πιάνει ένα καλο σούτ, κι ο Σηφάκης να αποκρούει σε κόρνερ
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Σηφάκης, Μητσόπουλος,Φούντας, Παπαδόπουλος,Φλέγγας,  Αμνανατίδης Στρίγκας( 62΄ Θαναηλάκης),Κοβάτσι, Καραίνδρος(85΄ Κατσαρός),Βασιλείου, Χίος(55΄ Σεβίγια)
 ΙΩΝΙΚΟΣ: Αδαμόπουλος, Κουσιωρής, Καμπάσης, Γιώτας, Κρητικός, Μαρής(88΄  Ζαχαράτος),Κυριακίδης, Λοιζίδης( 66΄ Γιακούμπι), Τσίγκας, Κατσίκης( 89΄ Σιμιτζής), Σερέπας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου