A.E.Iκάρου/Ν. Φαλήρου:" Ένα ταξίδι αρχίζει"

Ίκαρος Καλλιθέας, και Α.Ε. Νέου Φαλήρου, φέτος ξεκινούν μαζί, μιά προσπάθεια συννένωσης με στόχο την δημιουργία μιάς ισχυρής ποδοσφαιρικής δύναμης στον Πειραιά.
Μιά προσπάθεια που  έχει πολλές πιθανότητες να πετύχει, αφού υποστηρίζεται από τουλάχιστον
3-4 δυνατούς ισχυρούς παράγοντες που είναι επικεφαλής αυτής της προσπάθειας.
Για αυτήν την προσπάθεια η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση που έχει ως εξής:

"Ένα ταξίδι αρχίζει σε λίγες μέρες. Ένα όμορφο ποδοσφαιρικό ταξίδι με φίλους συνοδοιπόρους. Είναι σίγουρο ότι ξέρουμε πολύ καλά που θέλουμε να φτάσουμε, έχουμε προγραμματίσει σωστά, έχουμε χάρτη, πυξίδα καπετάνιο και δεν θα χαθούμε. Μπορεί να αργήσουμε ίσως μπορεί να αντιμετωπίσουμε δυσκολίες, μπορεί να βρούμε μπροστα μας "σειρήνες" την "Κίρκη" να χρειαστεί να περάσουμε από την Σκύλα και την Χάριβδη αλλά θα φτάσουμε....Ενα είναι σίγουρο όμως,ότι και να γίνει θα ζήσουμε την μαγεία αυτού του ταξιδιού...
Το πρωτάθλημα, το κύπελλο (με τον τελικό στο Ναό του ποδοσφαίρου στο Καραισκάκη(, η άνοδος, είναι στόχοι αλλά δεν είναι αυτοσκοπός.Δεν πρόκειται να θυσιάσουμε τα πάντα και κυρίως την ψυχοσύνθεσή μας για να τα επιτύχουμε. Με συνέπεια , οργάνωση και σωστό προγραμματισμό θα γίνουν όλα όταν και όποτε πρέπει... Στο ποδόσφαιρο πρεπει να επιζητείς,να απαιτείς ότι αξίζεις αλλά όχι να εκβιάζεις.Πρώτα θα πρεπει να γίνουμε σπουδάια ομάδα, έχοντας σπουδαίους πάικτες.Αυτό θα  καθρεφτίσει το πρώτο σπουδαίο επίτευγμα της φετινής ομάδας. Ένα σύνολο που χτίστηκε τις πρώτες μέρες του Kαλοκαιριού κομματάκι-κομματάκι σαν ένα παζλ του έπρεπε να φτιάξεις τον πύργο του Αϊφελ. Ας μην ξεχνάμε ότι όλα θέλουν υπομονή και χρόνο. Και η Ρώμη άλλωστε δεν φτιάχτηκε σε μία μέρα. Η αγαστή συνεργασία μεταξύ της διοίκησης και του προπονητικού τιμ ευελπιστούμε να βγάλει τον Ικαρο από την «ξηρασία» και την σχετικά μέτρια παρουσία των τελευταίων ετών και να αναδείξει
μία ομάδα άξια εκπρόσωπο της πόλης της Καλλιθέας, του Φαλήρου αλλά και όλων των νοτίων προαστείων που με την αγωνιστική παρουσία της θα σκορπίζει κύματα χαράς και ενθουσιασμού στους φιλάθλους.
Θέλουμε να παίξουμε καλή μπάλα με σύγχρονο ποδόσφαιρο με τριπλή ζώνη "επίθεσης" και όχι άμυνας.... Ο Ικαρος δεν θέλουμε να καταστρέφει, αλλά να χαρίζει θέαμα.

Θέλουμε να αντιμετωπίζουμε με σεβασμό όλες τις ομάδες. Οι ποδοσφαιριστές μας να είναι τζέντλεμαν εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων και να μας κάνουν υπερήφανους εμάς που τους πιστέψαμε πρώτοι.Φέτος το πρωτάθλημα θα είναι πραγματικός Γολγοθάς,με εξαιρετικές ομάδες, πολύ ενισχυμένες σε μια μικρογραφία Εθνικής κατηγορίας.

Ο Ικαρος είναι ένα όνειρο για εμας και θέλουμε να το κάνουμε πραγματικότητα.

Βασικό συστατικό μιας καλής παρουσίας είναι ο κόσμος.Ο κόσμος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της επιτυχίας. Με την  παρουσία του πιθανότατα αυτή η ομάδα να δημιουργήσει περισσότερες προυποθέσεις για να φτάσει ψηλά.Από τον κοσμο θα αντλήσουμε την δίψα και τον ενθουσιασμό.Να γίνουμε μια μεγάλη αγκαλιά, μια τεράστια οικογένεια είναι η οικογένεια του Ικάρου και αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας....

Την επόμενη εβδομάδα κυκλοφορούν τα διαρκείας της ομάδας σε πολύ χαμηλές τιμές, προνόμια για γυναίκες και ανέργους φοιτητές και μαθητές.

Σας καλούμε όλους να είστε δίπλα μας. Δεν ζητάμε να ανοίξετε το πορτοφόλι σας αλλά την καρδιά σας.

ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ σε μια νέα προσπάθεια, σας ευχαριστούμε όλους προκαταβολικά.

Οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και η Διοίκηση του Ικάρου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου