Μπάμ με Λαζανά ο Εθνικός

Την απόκτηση του πολύπειρου επιθετικού Γιάννη Λαζανά  ανακοίνωσε πρίν λίγο ο Εθνικός, σημειώνοντας ασφαλώς μιά μεγάλη μεταγραφική επιτυχία.
Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής, που αγωνιζόταν μέχρι πέρυσι στον Παναιγιάλειο, συμφώνησε σε όλα με τους Πειραιώτες και σε δηλώσεις του στο Εθνικός TV εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μεταγραφή.
«Βρίσκομαι σε μία ιστορική ομάδα και θέλω να τη βοηθήσω να πετύχει
τους στόχους της. Πρόκειται για ένα σύλλογο που έχει πολύ καλή οργάνωση, ισχυρή διοίκηση, ένα τεχνικό τιμ πολύ καλό που έχει δημιουργήσει ένα οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια και αυτό είναι κάτι που το καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή… Παράλληλα, διαθέτει ρόστερ με έμπειρους ποδοσφαιριστές από την κατηγορία αλλά και νέα παιδιά με ταλέντο», ανέφερε αρχικά.
Για το τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος:  «Θα δώσω τα πάντα για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα είτε με γκολ, είτε με ασίστ. Προτιμώ να μιλάω μέσα στο γήπεδο…».
Όσο για το παρατσούκλι «τιμωρός» που του κόλλησαν στο Αίγιο: «Μου έδωσαν αυτό το προσωνύμιο γιατί έχω βάλει πολλά γκολ μετά το 85’».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«O Eθνικός Πειραιώς  ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Λαζανά.
Ο 34χρονος επιθετικός αποτελεί μία πραγματικά σπουδαία μεταγραφή για την ομάδα μας, μιας και εκτός από την αδιαμφισβήτητη ποιότητα του έχει και τεράστια εμπειρία  στις πλάτες του κάτι  που σημαίνει ότι  θα αποτελέσει τεράστιο εργαλείο στα χέρια του προπονητή μας για την γραμμή κρούσης.
Ο γεννημένος στις 5-5-1980 σέντερ φορ αποτελεί γέννημα-θρέμμα του Παναιγιάλειου στον οποίο έπαιξε σε δύο  φάσεις της καριέρας του. Από την περίοδο 1997-98 έως και την περίοδο 2000-2001 μετρώντας 74 συμμετοχές και 15 γκολ.
Εν συνεχεία μετακόμισε  στον Πατραϊκό για δύο χρόνια (51συμ.-14γκ.)  και από ΄κει στον  Αρη (52συμ.-9γκ.)  με τον οποίο αγωνίστηκε και στο Γιουρόπα Λιγκ  σκοράροντας στο ματς με τη Ζίμπρου, ωστόσο αν και οι Θεσσαλονικείς υποβιβάστηκαν στην Football League 2 ο ίδιος έπαιξε στην Σούπερλιγκα με την Καλλιθέα ..
Ακολούθησε ο Ατρόμητος για ενάμιση χρόνο (29συμ.-5γκ.) με τον οποίο έπαιξε στο ιστορικό πρώτο ματς  των Περιστεριωτών με τη Σεβίλλη για το Γιουρόπα Λιγκ. Εν συνεχεία μετακόμισε για 6 μήνες  σε Ιωνικό (12 συμ.), Αναγέννηση Καρδίτσας (8 συμ.), για να έρθει ο Απόλλων Σμύρνης για περίπου 3,5 χρόνια (31συμ.-8γκ.), με τον Παναιγιάλειο να αποτελεί τον τελευταίο του σταθμό πρίν την ομάδα μας (26υσυμ.-5γκ.), έχοντας μάλιστα ως παράσημο  την ανάδειξη του ως καλύτερου παίκτη της Football League 2 την περίοδο 2012-2013 βοηθώντας τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου