Για απόπειρα αθρωποκτονίας κατά συρροή οι διώξεις

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και κατά συναουτουργία σε αθλητική εγκατάσταση διώκονται οι τρεις συλληφθέντες οπαδοί του Ηροδότου για τα επεισόδια, την Κυριακή, στον αγώνα Ηρόδοτος – Εθνικός. 

Την ποινική δίωξη των τριών ηλικίας 22, 27 και 24 ετών, άσκησε πριν λίγο ο Εισαγγελέας Ηρακλείου καθιστώντας τους υπεύθυνους για τον τραυματισμό του 46χρονου.Στον 24χρονο ασκήθηκε επίσης και δίωξη για παράνομη οπλοφορία καθώς στην κατοχή του βρέθηκε με σιδηρογροθιά. Οι τρεις κρατούνται και θα απολογηθούν στις 11.30, την ερχόμενη Τετάρτη, στην ανακρίτρια.Τα σκαλιά του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου ανέβηκαν το μεσημέρι και μετέβησαν στο γραφείο του Εισαγγελέα οι τρεις νέοι άνδρες που συνελήφθησαν για τα επεισόδια, την Κυριακή, στον αγώνα Ηρόδοτος – Εθνικός
που είχε ως αποτέλεσμα το βαρύ τραυματισμό του 46χρονου που σήμερα μεταφέρθηκε στο «401″ στρατιωτικό νοσοκομείο στην Αθήνα.Την ίδια ώρα η αστυνομία αναζητά ένα ακόμη άτομο, 32 ετών που φέρεται να χτύπησε επίσης τον 46χρονο άνδρα.
ΣΤΟ 401 Ο ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ
Με μεταγωγικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας μεταφέρθηκε
 στο  στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο στην Αθήνα ο άτυχος Κώστας ΚατσούληςΕκεί θα υποβληθεί σε εμβολή του αγγείου που αιμορράγησε, επέμβαση που πραγματοποιείται μόνο σε νοσοκομείο της Αθήνας. Οι πληροφορίες λένε ότι παρουσία ιατροδικαστή θα υποβληθεί αυτή την ώρα στο Βενιζέλειο σε νέα αξονική τομογραφία αναζητώντας τα αίτια της κατάρρευσης του χθες στο γήπεδο του Ηροδότου, να διαπιστωθεί δηλαδή αν φέρει κάταγμα στο κεφάλι και αν η ρήξη του ανευρύσματος προκλήθηκε από χτύπημα ή από την ένταση της στιγμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου