Ολη η Ελλάδα ερωτευμένη με την Άννα

Να πάτε στον Χαρδούβελη και να του πείτε να πάει να γαμ... Mετά από αυτό δεν θα ήταν υπερβολή να λέγαμε ότι όλη η Ελλάδα θέλει να κάνει έρωτα με την Αννα Καραμανλή.
Άνδρες και γυναίκες. Η Άννα είναι το νέο απόλυτο sex sympol της Βουλής.

Δεν πιάνει μια η Έλενα Ράπτη μπροστά της-ούτε βεβαίως και η Εύα Καϊλή μπορεί να σταθεί δίπλα στον εκρηκτικό αισθησιασμό της Άννας.
Η Άννα αν και γυναίκα είχε τα.....αρχί....α να πει στο staff  του υπουργείου Οικονομικών να πάει να γαμ..εί
Μπορεί την ευχή να την απηύθυνε προσωπικά στον καθηγητή Χαρδούβελη αλλά φυσικά εννοούσε όλους τους σαρδανάπαλους παπατζήδες που έστησαν αρχικά το χαράτσι του Βενιζέλου και στην συνέχεια τον τραβεστί ENΦΙΑ μέσω του οποίου το κράτος- σαν μαφιόζος- παίρνει προστασία από τους ιδιοκτήτες για να μπορεί να ανταποκριθεί στις σαδιστικές απαιτήσεις της Μέρκελ, χωρίς το ίδιο να έχει ουδεμία πρόθεση να κάνει μεταρρυθμίσεις ή να πάψει να είναι πελατειακό.

Η Άννα λοιπόν εκτός των άλλων τίμησε και το επώνυμο Καραμανλή μια και ο πρώην πρωθυπουργός με το ίδιο επώνυμο, παρά την υψηλή δημοφιλία εξακολουθεί να είναι σφίγγα και στο έλεος όλων εκείνων που τον παρουσιάζουν σε μόνιμες διακοπές.

Η Άννα είναι η πιο επιθυμητή Ελληνίδα αυτή την στιγμή. Καμία δεν πιάνει μία μπροστά της.

-Λυπάμαι πολύ που παραφέρθηκα. Δε λυπάμαι καθόλου για την ουσία όσων είπα για τον ΕΝΦΙΑ..., έγραψε πριν λίγο στο twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου