Ο Χρυσάφης καθάρισε στην Τριγλία τον Ιωνικό

Ένα πολύ ωραίο τέρμα που σημείωσε ο Γιάννης Χρυσάφης -  πέρυσι φορούσε την φανέλα της Νικαιώτικης ομάδας, ήταν αυτό πυο  έκρινε την αναμέτρηση της Τριγλίας  με τον Ιωνικό.
 Η ομάδα της Ραφήνας ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος και ευτύχησε να προηγηθεί στο 34', όταν ο Χρυσάφης με δυνατό σουτ από τα 20 μέτρα έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας
του Ριγανά, ενώ και πιό πρίν δημιούργησε σε 2 καλές ευκαιρίες για γκολ.
Ο Ιωνικός προσπάθησε στην επανάληψη, ωστόσο  δεν κατάφερε να δημιουργήσει ιδιαίτερους κινδύνους στην περιοχή της Τριγλίας, που σχετικά εύκολα διαφύλαξε το υπέρ της 1-0
Με βαθιές μπαλιές, και χωρίς δείσδυση από τα πλάγια οι Νικαιώτες, απείλησαν ελάχιστα. 
* Πρέπει να σημειωθεί ότι αρκετοί φίλαθλοι του Ιωνικού δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα , αφού και απαγόρευση μετακίνησης των Νικαιωτών υπήρχε από την αστυνομία, ενώ και στην Ραφήνα δεν επετράπη σε αρκετούς φίλους του Ιωνικού να μπούν στο γήπεδο, κάτι που δημιούργησε αλγειινή εικόνα στον κόσμο του Ιωνικού.
ΤΡΙΓΛΊΑ: Μένιος, Λάσπαντζης, Μεϊμάρογλου, Ντούμπερετ, Λάσκαρης (89΄ Κότσι), Σκαφίδας, Σταμπέλος Ι., Κολοκοτρώνης (65΄ Βεστάκης), Μάντζης, Χρυσάφης (82΄ Μπαντούνας), Ζέκιο.
ΙΩΝΙΚΟΣ: Ριγανάς, Κουσορής, Κουμουλίδης (46΄ Καμπάσης), Γιώτας, Κρητικός, Μάρης, Σιμιτζής (66΄ Ντούλιας), Λοϊζίδης, Κατσίκης (45΄ Κυριακίδης), Σερέπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου