Αγγελόπουλος: "Έτσι δεν ξανακατεβαίνουμε Κρήτη"

 Την  παραδειγματική τιμωρία των φυσικών - ηθικών αυτουργών ζητάει ο Εθνικός
 
Συναντήσεις, τόσο  με τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Μώραλη ,όσο  και με τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κ.Γαβρίλη ,  πραγματοποίησε  σήμερα ο Πρόεδρος της ομάδας μας  Αλέξης Αγγελόπουλος .


  Σκοπός , η ενημέρωση  για τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα  στην αναμέτρηση της ομάδας μας  με  τον Ηρόδοτο  αλλά και  οι περαιτέρω κινήσεις που πρόκειται να γίνουν  από την πλευρά της διοίκησης  του Εθνικού, ενώ παράλληλα έγινε συζήτηση και για θέματα  που έχουν να κάνουν με τη βία.
Παράλληλα, ο κύριος  Αγγελόπουλος είχε τηλεφωνική επικοινωνία  τόσο με τον  Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ανδριανό , όσο και με τον  Πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή  στους οποίους κατέστησε  σαφές  ότι θα παρακολουθεί τις εξελίξεις που θα λάβουν χώρα μέχρι το τέλος ,ενώ ξεκαθάρισε ότι αναμένει την παραδειγματική τιμωρία των φυσικών και ηθικών αυτουργών για όλα όσα έλαβαν  χώρα στο γήπεδο του Ηροδότου.
 Ο πρόεδρος του Εθνικού διαμήνσε στον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γ. Σαρρή ότι έτσι , κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν ξανακατεβάζει την ομάδα του για αγώνες στην Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου