Μοιρασιά Εθνικού - Κηφισιάς

Στο 0-0 έμειναν  ο Εθνικός και η Κηφισιά σε ένα δυνατό, και με αρκετές φάσεις παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του Μοσχάτου παρουσία περίπου 700 φιλάθλων.
 Στο α΄ μέρος η Κηφισιά βγήκε πολλές φόρες στην κόντρα και θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ, ωστόσο ο γκολκήπερ Βουτσινάς, ήταν εξαιρετικός όποτε χρειάστηκε.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν σημαντική φάση στο 22’ όταν ο Τεγούσης έκανε το σουτ με τον Βουτσινά να αποκρούει ο Βέρμπης που πήρε την απόκρουση από κοντά όμως έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 27΄ ο  Ντούμος τετ-α-τετ με τον Βουτσινά, καθυστέρησε με το σουτ να είναι είναι εύκολη υπόθεση για τον Πειραιώτη τερματοφύλακα.
 Ο Εθνικός είχε ένα καλό σου του Λύγκου στο 40΄ που  κόντραρε  για να φύγει κόρνερ, όμως στην επανάληψη ισορόπησε το παιχνίδι.
 Ο Λύγκος και πάλι απείλησε στο 60΄ , όμως η πιό καλή φάση του Εθνικουήταν στο 82΄ όταν  ο Λύγκος εκτέλεσε φάουλ που απέκρουσε ενστικτωδώς ο γκολκήπερ Γουμάγιας
Η Κηφισιά τελείωσε το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ανδρίκου στο 81’με δεύτερη κίτρινη κάρτα..
 Χωρίς προβλήματα η διατησία του Μίαρη( Δωδεκανήσων)
 Καλύτεροι από πλευράς Εθνικού οι Βουτσινάς, Φέτσης,  Λύγκος, Σάμιος, από την ομάδα τηςε Κηφισιάς οι Έσλερ, Παληαρούτας, Κολοτούρος, Τεγούσης
ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Χαλκιάς, Πολυχρονίδης, Μπενά, Σούφλας, Φέτσης, Λαζανάς, Παυλάκης (87’ Γκορόγιας), Λύγκος (90’ Μανάλης), Σάμιος, Ξενιτόπουλος (46’ Σταφσουλάι).
ΚΗΦΙΣΙΑ: Γουμάγιας, Στασινός, Καραμπάς, Έσλερ, Ανδρίκος, Κολοτούρος, Τεγούσης, Παλιαρούτας (90’ Οσμανάι), Ντούμος (55’ Ραχίμ), Βέρμπης, Θανόπουλος (93’ Παπάζογλου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου