Ανώτερη η Κηφισιά 1-0 στην Ραφήνα

Πιό ουσιαστική η Κηφισιά, πήρε μεγάλη νίκη στην Ραφήνα επί της Τριγλίας την οπόία κέρδισε με 1-0.
 Μιά  Τριγλία που δεν έπεισε και προβλημάτισε με την εικόνα της, αντίθετα η Κηφισιά  έδειξε ότι δικαίως θεωρείοται εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στον 4ο όμιλο. 
Κάτω  από ισχυρό άνεμο έγινε ο αγώνας με τους παίχτες της  Κηφισιάς να παίζουν  με μεγαλύτερη δύναμη και πάθος.
Είναι χαρακτηριστικό του πάθος των παικτών της Κηφισιάς η φάση που πέτυχαν το γκόλ της νίκης στο 41΄.
Μέσα στη περιοχή της Τριγλίας ο Θανόπουλος, κάτοχος της μπάλας, πιέστηκε και αν και έπεσε κάτω δεν εγκατελειψε τη προσπάθεια αλλά πεσμένος στο έδαφος έδωσε τη μάχη του τη κέρδισε και έδωσε τη μπάλα στο Βέρμπη, που δεν δυσκολεύτηκε να τη στείλει στα δίχτυα του Μένιου.
 Η Κηφισιά είχε δοκάρι στο 73΄ σε κεφαλιά του Ανδρίκου, μετά από σέντρα από τα αριστερά του Έσλερ. 
Η Τριγλία,  χωρίς καθαρό μυαλό δεν δημιούργησε και φάσεις που ενδεχομένως να έφερναν το γκόλ. Σε ολόκληρο το α” ημίχρονο θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως ευκαιρίες τρια σουτ του Χρυσάφη στο 14′ στο 30′ και 35′ , ενώ σαν ευκαιρίες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και απο ένα καλό μακρινό σουτ που ειχαν οι Βεστάκης και Ζέκιο.
Απο την Τριγλία ξεχώρισε στην αμυνα ο  Ντούμπερετ που μόνο στη φάση του γκόλ  έχασε τη μαχη απο τους Θανόπουλο και Βέρμπη, ενώ προσπάθησαν  και οι Βεστάκης, Χρυσάφης
Απο την Κηφισιά οι Θανόπουλος και Βέρμπης έκαναν τη διαφορά με τον πολυ καλό και γρήγορο Αμπντέλ  Ραχίμ και τους Αντρίκο, Έσλερ
ΤΡΙΓΛΙΑ: Μένιος, Γκίκας, Μεϊμάρογλου, Ντούμπερετ (90′ Λάσκαρης), Τσέπας, Σκαφίδας, Σταμπέλος, Μάντζηςς (80′ Λάσπατζης), Βεστάκης, Χρυσάφης, Ζέκιο.
ΚHΦΙΣΙΑ : Γουμάγιας, Στασινός, Έσλερ (53′ κίτρινη), Τσιμικλής, Κολοτούρος, Ανδρίκος , Μιριόν, Δρυμουσης (82′ Γιόνδης), Βέρμπης, Θανόπουλος (90+Ντούμος), Ραχίμ ( 72′ Παλιαρούτας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου