Η Α.Ε. Μ.Αετού/Ολυμπιάδας 2-1 στην Αίγινα

Ο Βασίλης Δερμάτης ήταν η χρυσή αλλαγή για τον τεχνικό της Α.Ε. Μ. Αετού/Ολυμπιάδας , Δ. Βουτσινά, αφού ο νεαρός μέσος πέτυχε και τα 2 γκολ της ομάδας του στο 2-1 επί της Α.Ε. Αίγινας.
 Έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι με την Αμφιαλιώτικη ομάδα να  έχει 2-3 κλασικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ στο α΄  χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν αμφίροπο, και παρότι η Α.Ε. Μ.Αετού/Ολυμπιάδας έμεινε με 10 παίχτες στο 60΄λόγω της αποβολής του Πέρου με δεύτερη κίτρινη, εντούτοις άνοιξε το σκορ στο 72΄ στην πρώτη επαφή  με την μπάλα του νεοεισελθώντα στο γήπεδο, Δερμάτη.
 Η ομάδα της Αίγινας κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ψάρη στο 82΄, ο οποίος όμως στο 85΄ αποβλήθηκε για εξύβριση, και στην εκπνοή του αγώνα ο Δερμάτης σημείωσε το 1-2, δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του.
 Σχετικά καλή η διαιτησία του Βλαντή.
Α.Ε.ΑΙΓΙΝΑΣ: Μπακομήτρος, Τσάνης,Κλώνος, Ζάρκα, Παπαδόπουλος( 60΄ Πάλης), Μπιζιώτας, Ρούσος,( 77΄ Κατσάς) , Ψάρρης, Γκοτσούλιας,Μπακομήτρος Ν.( 52΄ Κουβάτσος) Γιαννούλης
 Α.Ε.Μ.ΑΕΤΟΥ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ:Γεωργόπουλος, Γρηγοράκος( 72 ΄Δερρμάτης), Σεβάι(63΄ Αντωνίου), Τρουμπούνας, Δακουτρός, Μαντούβαλος, Διάκος, Αχλαδιώτης, Λόης Πέρος, Μελαμπιανάκης(28΄ Μιχαλάς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου