Ο Λώλος όλα τα λεφτά στο 3-2 του Αμπελακιακού με τον Αία

 Ο σούπερ σταρ  του ματς, στο τέλος έγινε μοιραίος

Ο  Θεολόγος Ραπτόπουλος, γνωστός σε  όλη την Σαλαμίνα ως "Λώλος" ήταν όλα τα λεφτά στο  σημερινό ντέρμπι του Αμπελακιακού, με τον Αία Σαλαμίνας, καθώς με το χατ-τρικ που σημείωσε  χάρισε την νίκη - πρόκριση κόντρα στην  πρώην ομάδα του.

 Ωστόσο ο Λώλος τείνει να αποβεί μοιραίος  για την ομάδα του, αφού  αποβλήθηκε στο 86΄ από τον  διαιτητή Καρυοφύλη, για εξύβριση  πρός την εξέδρα, ενώ και στην συνέχεια ήταν  αρνητικός πρωταγωνιστής επεισοδίου που λίγο έλειψε να τινάξει το ντέρμπι στον αέρα.
 Οφείλουμε να σημειώσουμε πάντως ότι στο κατάμεστο γήπεδο των Αμπελακίων, η ατμόσφαιρα 'ήταν  εκπληκτική, και η συμπεριφορά των δύο ομάδων υποδειγματική με εξαίρεση το επεισόδιο του 87΄ .
 Ο Αίας ήταν αυτός που μπήκε φουριόζος στο γήπεδο, κι έδειξε να πατάει καλύτερα, αλλά στο 37΄ η ομαδα του Αμπελακιακου ηταν αυτη που προηγηθηκε στο 41' με κεφαλια του Ραπτόπουλου, ενώ ο ίδιος  στο 50' με τον ίδιο τρόπου σημείωσε το 0-2 ενώ πιό πρίν ο γκολεαδόρ του Αμπελακιακού είχε χάσει μοναδική ευκαιρία για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Οι του Αία κατάφεραν να μπούν ξανά στο παιχνίδι με κεφαλιά του  Μάριου Κοβιού στο 63΄ , είχαμε προσπάθεια του Ραπτόπουλου στο 70 ΄στο δοκάρι, και στο 78΄  ο Δημητριάδης με συρτό σούτ έγραψε το 2-2 .
Στην συνέχεια δύο καλές ευκαιρίες ευκαιριες με τον Σκιαθητ,  και με το τετ α τετ του Αστεριου για τον Αία, όμως ο Λώλος με κα\φωτή κεφαλιά ειπε την τελευταια κουβεντα στο 83' επειτα απο εκτελεση φαουλ του Κρουσταλλη,.
 Λίγο αργότερα μιά  ανακατωσούρα στην εξέδρα, άναψε για λίγο τα αίματα, για να έχουμε την αποβολή του Ραπτόπουλου από τον  διαιτητή Καρυοφύλη που ήταν εξαιρεικός, όπως και οι βοηθοί του Σινιοράκης, Σγαντζός.
 Καλύτεροι του Αμπελακιακού εκτός φυσικά του Λώλου, Κρουστάλης, Παπουτσής, Ψωίνος, από τον  Αία πολύ καλός ο Κοβιός, όπως και οι Σκιαθίτης, Λαμπρινός
ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ: Μαγιάτης,Νάνος, Μπούνταλης, Καρποντίνης, Παπουτσής,Σγούρδας( 62΄ Παπαθεοχάρης), Ζώτο(67 ΄Σαρηγιάννης 83΄ Παπαδόπουλος), Ψωίνος, Λουκάς,  Ραπτόπουλος,Κρουστάλης.
 ΑΙΑΣ:Γκίνι,  Συριανός, Λιάτος(63΄ Αστερίου), Δημητριάδης,  Μπέλιας, Κοβιός, Ράμφος Ε., Σκιαθίτης, Παπαμιχαήλ ( 58 ΄Γεωργαντόπουλος), Λαμπρινός, Ράμφος Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου