Στο ρελαντί ο Ατρόμητος 4-1 στην Ιεράπετρα

 Καμμιά δυσκολία για τον Ατρόμητο Πειραιά στην Ιεράπετρα, ο οποίος επιβλήθη κε με 4-1 της τοπικής Αναγέννησης που δείχνει ανήμπορη να σταθεί με αξιώσεις στην  κατηγορία.
Στο 8΄ ο Ατρόμητος Πειραιά  άνοιξε το σκορ  με τπον προωθημένο Ματζώρο έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Στεφανή, κι αμέσως μετά  ήρθε και το δεύτερο γκολ για τους
Πειραιώτεςς  με σουτ έξω από την περιοχή  του Καψαλόποδα.
 Στο 87′ από λάθος του Αλευρά ο Παναγιωτόπουλος  από κοντά πέτυχε το 0-3 δύο λεπτά ο Ατρόμητος  έκανε το 0-4, όταν δημιουργήθηκε λάθος στην άμυνα της Αναγέννησης με τον Παναγιωτόπουλο να σουτάρει, ο Αλευράς απέκρουσε προσωρινά, με τον Παναγιωτόπουλο να πιάνει ένα ακόμα σουτ, η μπάλα να χτυπάει  στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Αργυρίου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Το μόνο που κατάφερε η Αναγέννηση ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Κρυστάλλη, ο οποίος και διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

 Kαλή η διαιτησία του  Μπερτάκη, με βοηθούς τους Πετεινάτο και Κομισοπούλου (Χανίων).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ : Αλευράς, Ζαμπετάκης, Ιατρού, Παισανίδης, Ζντράκοβιτς, Χατζάκης (80' Λουλάκης), Λαμπράκης (46' Ολιβάι), Δεδελετάκης (85' Μιχ. Μπιτσακάκης), Κρυστάλλης, Μπέκα, Κόκα
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : Παπαδόπουλος, Στεφάνης, Γιαννουλάκης, Ματζώρος, Τερζής, Στρατής, Κάλφας (77' Ράπτης), Καψαλόποδας, Αργυρίου, Γεωργιάδης (75' Παναγιωτόπουλος), Μυλωνάς (49' Αγκόλι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου