Η Νίκαια 4-2 την Ειρήνη

Αποθέωση του επιθετικού ποδοσφαιρου σήμερα στο γήπεδο της Νίκαιας όπου  η ΑΕ Νίκαια πιο ουσιαστική και αποτελεσματική κατάφερε να επιβληθεί με  4-2 της γηπεδούχου Ειρήνης 2005.
Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά και για τις δυο ομάδες, αλλά το σκορ άνοιξε η ΑΕ Νικαια στο 20"ο Κοξαράκης αξιοποίησε άριστα την σέντρα του Γιουβανελη.
Στο 32"η Ειρήνη και  στο 34"απείλησε με 2 δοκάρια των Βαμβακίδη και Αυγέρη όμως τελικά οι φιλοξενουμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μιχαηλ.Στην εκπνοή του πρώτου μέρους η Ειρήνη μείωσε με πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής Φυλακουρης σε ανατροπή του Βαμβακιδη απο τον  Βουρνάζο και εκτέλεσε εύστοχα ο Αυγερης.
Στο 60΄οι φλοξενουμενοι ανέβασαν το σκορ στο 3-1 με πλάσε του Μιχαηλ μετα απο καταπληκτική ασιστ του Αθανασοπουλου. Για να μειώσουν πάλι οι γηπεδούχοι σε 3-2 με τον Τερεζακη. Το τελικό 2 - 4 εγινε στις καθυστερησεις του αγώνα με σουτ του Ερικου μετά απο πάσα του Πόγκα.
ΕΙΡΗΝΗ:Μπαλης,Καρρας,Σιεκας,Τερεζάκης(90΄Μπαριάμογλου),Μπροτζάκης,Λαζακης,
Πανιαδάκης,Γκαλγκαρης(90΄Δεμεντζόγλου),Βαμβακίδης,Αυγέρης,
ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ:Λαμπρόπουλος,Σπήλιος,Βουρνάζος,Δασκαλάκης,(72΄ Καλογήρου), Σαμλίδης,Αθανασόπουλος,Μιχαήλ,Γιουβανέλης,Κοξαράκης, (75΄Πόγκας),Ερίκος, Σιδερης(78 Βαλσαμάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου