Ο τραυματισμός του Ποτουρίδη επισκίασε το ντέρμπι της Νικαίας

Ακόμη περιμένουν το ασθενοφόρο στον Κορυδαλλό...
 
Ο τραυματισμός του νεαρού ποδοσφαιριστή της Προοδευτικής Δημήτρη Ποτουρίδη επισκίασε το ντέρμπι του Εφηβικού Πρωταθλήματος ανάμεσα στην Προοδευτική και τον Ιωνικό.
Ο άτυχος ποδοσφαιριστής σε ανύποπτη  φάση- φάνηκε να κολάει το πόδι του και να τραυματίζεται  σοβαρά στο γόνατο του.

Το παιχνίδι διακόπηκε για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον νεαρό που σφάδαζε από τους πόνους, ωστόσο η μεταφορά του στο νοσοκομείο  ήταν αναγκαία, κλήθηκε το ασθενοφόρο που δεν ήρθε ΠΟΤΕ, κι έτσι  οι παράγοντες της Προοδευτικής μετέφεραν το παιδί με Ι.Χ. στο Τζάνειο.
 Δυστυχώς και η λειτουργία των ασθενοφόρων που υποτίθεται  θα πρέπειι να βοηθήσουν τον κόσμο, έχουν την ίδια προσφορά με αυτής της πολιτικής μας ζωής, κοινώς μας έχουν γραμμένους στα .. τέτοια τους..
 Για την ιστορία  να αναφέρουμε ότι η εφηβική ομάδα του Ιωνικού επικράτησε με 1-0 χάρη σε ένα τέρμα που σημείωσε ο Χατζηκυριάκου στο 27΄, με την Προοδευτική πιό  πρίν,να έχει δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει αυτή το σκορ.
 Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το σπουδαίο Εφηβικό ντέρμπι, παρακολούθησαν  πάνω από 300 φίλοι των δύο συλλόγων μέσα σε  εξαιρετική ατμόσφαιαρα , κι αυτό είναι που πρέπει να τονισθεί - τόσο στην εξέδρα του γηπέδου του Κουρυδαλλού, όσο και εντός του αγωνιστικού χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου