Στα πέναλτι πέρασε η Τριγλία τον Ιωνικό

 Η Τριγλία Ραφήνας στην διαδικασία των πέναλτι απέκλεισε τον Ιωνικό με  6-5, κι ενώ ο κανονικός αγώνας έληξε 1-1  και η παράταση 2-2.
 Η Τριγλία παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο, κοντρολαρισμένη ομάδα, ειδικά στο α΄'  μέρος κι είχε ηγέτη και σκόρερ τον Λευτέρη Βεστάκη που σημειωτέον μπήκε αλλαγή.
 Μόλις στο 5΄ ο Μπερνιδάκης άγγιξε το 1-0 για τον Ιωνικό με την Τριγλία να απειλεί με τον Βεστάκη στο 44΄ 


 Ωστόσο ο Ιωνικός ισορόπησε στην επανάληψη, όταν προηγήθηκε και θα μπορούσε να καθαρίσει το ματς , όμως η αποβολή του Κουμουλίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 76΄  έγειρε την πλάστιγγα στην συνέχεια υπέρ της ομάδας της Ανατ. Αττικής.
 Ο Ιωνικός ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με ένα εντυπωσιακό πλασέ από πλάγια θέση του Θανάση Τσίγκα, μετά από   σέντρα του Σταμπούλογλου και θα μπορούσε να είχε καθαρίσει το παιχνίδι αν ο  γκολκήπερ  της Τριγλκίας ο Μένιος δεν  έκανε ορισμένες εντυπωσιακές αποκρούσεις όπως στο 59΄ σε σούτ του Λοζίδη που απέκρουσε ο Μένιος κι η δοκός, στο 64΄ πάλι σε σούτ του Λοιζίδη.
 Κι ενώ οι Νικαιώτες έδειχναν να ελέγχουν το παιχνίδι, στο 69΄ ο Βεστάκης εκμεταλεύθηκε μιά λάθος συνενόηση του γκολκήπερ Ριγανά με τους αμυντικούς του, και με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.
Το παιχνίδι πήγε στην παράταση για να φθάσουμε στο 108΄ όταν η Τεριγλία κέρδισε ένα φάουλ από πλάγια θέση που το  εκτέλεσε ιδανικά ο Γιάννης Χρυσάφης, για να βρεί τον Βεστάκη, που με υποδειγματική κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην Τριγλία.
 Δύο λεπτα πρίν την λήξη της Παράτασης ο Λοιζίδης εκμεταλεύτθηκε σύγχυση στα καρέ της Τριγλίας, μετά από γέμισμα του Καμβύση κι έστειλε το ματς στην παράταση.

ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ
Τσίγκας 1-0, Τσέπας 1-1, Κατσίκης 2-1,  Σκαφίδας 2-2, Σταμπούλογλου 3-2, Χρυσάφης 3-3, Ζαχαράτος 4-3, Βεστάκης 4-4, Κυριακίδης 5-4,Ντούμπερετ 5-5, Ντούλιας - απέκρουσε ο Μένιος, ο οποίος σκόραρε τον 6ο πέναλτι για την ομάδα ευστοχώντας και χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα του.
 Από την Τριγλία  εκτός του Βεστάκη, ξεχώρισαν και οι Ντούμπερετ , ο γκολκήπερ Μένιος, ο ΤσέπαςΜειμάρογλου, από τον Ιωνικό προισπάθησαν  οι Τσίγκας, Κουσουρής, Λοιζίδης

 Με λάθη η διαιτησία του Αθηναίου Ντάουλα
ΙΩΝΙΚΟΣ: Ριγανάς, Κουσουρής( 103΄ Ζαχαράτος) Κουμουλίδης,Γιώτας, Κυριακίδης, Σταμπούλογλου, Σιμιτζής(,λ.τρ.83΄ Καμβύσης), Λοιζίδης, Τσίγκας, Κατσίκης, Μπερνιδάκης ( 66΄ Ντούλιας)
 ΤΡΙΓΛΙΑ: Μένιος, Σταμπέλος, Γκίκας (λ.τρ. 50 ΄Λάσκαρης), Ντούμπερετ, Μειμάρογλου, Τσέπας, Μπαντούνας, Ράμο( 17΄λ.τρ Βεστάκης) Μάντζης, Χρυσάφης, Κολοκοτρώνης( 84'  λ.τρ. Σκαφίδας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου