Βόμβα! "Ο Νύχταρης αναλαμβάνει την Προοδευτική"

Οικονομικός κολοσσός αναλαμβάνει τον σύλλογο - φρενίτιδα ενθουσιασμού στον Κορυδαλλό.
Βόμβα μεγατόνων έσκασε πρίν λίγο στον Κορυδαλλό, και αφορά τις ραγδαίες  εξελίξεις, στην ιστορική Προοδευτική σε ότι αφορά το διοικητικό επίπεδο του συλλόγου.
 Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες ο γνωστός Κρητικός επιχειρηματίας Ηρακλής Νύχταρης,
βρίσκεται πρό των πυλών της διοίκησης της Κορυδαλλιώτικης ομάδας.
 Πρόκειταιο για άτπομο με μεγάλη οικονομική επιφάνεια ο οποίος μάλιστα  πρίν δύο χρόνια  βοήθησε οικονομικά  τον ΟΦΗ.
 Εδώ και ορισμένες  ημέρες υπήρξαν διερευνητικές  επαφές του κ. Νύχταρη με την διοίκηση του Δημήτρη Χόρτσα, κι όπως όλα δείχνουν η Προοδευτική στο πρόσωπο του κ.Νύχταρη βρίσκει ένα  χρηματοδότη - κολοσό, ικανό να βοηθήσει την  Προοδευτική να  καθαρίσει το οικονομικό τοπίο  γύρω της, και μέ ένα  μεγαλεπήβολο σχέδιο  δύο - τριών ετών να επανέλθει τουλάχιστον στην Β΄ Εθνική.
Ο κ.Νύχταρξης φέρεται διατεθειμένος να  επενδύσει άμεσσα στην Προοδευτική ένα ποσό της τάξης των 300 χιλιάδων ευρώ μέσα στην προσεχή διετία, ποσό που ασαφαλώς είναι εξωπραγματικό για τα δεδομένα του χώρου.
 Ασφαλώς η διοίκηση του κ. Δημήτρη Χόρτσα και των συνεργατών θα είναι αυτή που θα  λειτουργήσει τον σύλλογο, όμως ο κ. Νύχταρης, θα είναι ουσιαστικά το αφεντικό της Κορυδαλλιώτικης ομάδας.
 Οι ειδήσεις δεν χωρούν αμφισβήτηση και η διοίκηση της Προοδευτικής αναμένεται τις επόμενες ημέρες να  δώσει συνέντευξη τύπου για την μεγάλη αυτή εξέλιξη που αναμένεται να αλλάξει την ρώτα του Κορυδαλλιώτικου συλλόγου.
 Μάλιστα σε πρώτη φάση ήδη έγινε γνωστό ότι τεχνικός διευθυντής της Προοδευτικής αναλμβάνβει ο Τάσος Πιθέας άνθρωπος- συνεργάτης του κ. Ηρακλή Νύχταρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου