Στα πέναλτι πέρασε η Νίκαια

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπελλου Πειραιά πηρε η ΑΕ Νικαια απο την Θύελλα Κορυδαλλού σε ενα παιχνιδι για γερα νεύρα καθως οι 2 ομαδες αναδείχτηκαν ισοπαλες 0 - 0 οχι μονο στην κανονική διάρκεια του 90λεπτου αλλα και στην παραταση,με αποτέλεσμα ολα να κριθούν στην διαδικασία των πέναλτι οπου ο γκολκίπερ των τυπικά φιλοξενούμενων
Λαμπρόπουλος αναδείχτηκε ο ήρωας του αγώνα με δυο αποκρούσεις πεναλτι και εστειλε τους Νικαιωτες στους 16 του θεσμού.
Γενικά σε ολη την διάρκεια της αναμέτρησης  η ΑΕ Νικαια ειχε μια φλυαρη υπεροχή με χαμένες ευκαιριες που ομως δεν μετουσιωθηκαν σε γκολ καθως ο τερματοφύλακας της ομαδας του Κορυδαλλου  Κατσίμπαλης ηταν σε πολυ καλη ημέρα. Θα πρεπει να τονιστεί οτι και η ομαδα του Κρυδαλλού ειχε δυο πολύ καλές ευκαιρίες να προηγηθεί στο σκορ με κορυφαία το δοκάρι του Καρακασίδη στο 46".
Στην διαδικασία των πεναλτι για την ομαδα του Κρυδαλλου σκόραραν οι Καρακασιδης.Γκανι, Κατσαρας.Χαροκοπος.Μουατζιρη. και τα πεναλτι των Μπουκη και Κοντογιωργη απεκρουσε ο τερματοφυλακας των Νικαιωτων Λαμπροπουλος. Απο την ΑΕ Νικαια σκόραραν οι Σαμλόδης.Πόγκας. Ερικος.Σιδερης.Βουρνάζος και αστόχησε ο Γιουβανέλλης που εστειλε την μπαλα αουτ.
ΘΥΕΛΛΑ:Κατσιμπαλης,Υφαντιδης,Γαλακτερος,Κοντογιωργης,Κατσαρας,Μπουκης,Γκανι,Μουαζιρη,Μαλγαφεκας(90 Θεοδωριδης),Καρασμανογλου(105 Χαροκοπος)Καρακασιδης.
ΑΕ.ΝΙΚΑΙΑ:Λαμπροπουλος,Παπαδοπουλος(57Δασκαλακης),Σπηλιος.Βουρναζος,Σαμλιδης,Καλογηρου(46Μιχαηλ),Γιουβανελης, ,Κοξαρακης,Ερικος,Σιδερης,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου