Μοιρασιά για Ν. Ιωνία - Εθνικό

  Μπορούσε και την νίκη ο Εθνικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Νέα Ιωνία που έληξε 1-1, σε ένα παιχνίδι δυνατό και με ένταση στο ημίχρονο.
 Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδια με τον Ρόππα να δίνει το προβάδισμα στο 7΄ με φάουλ απο τα δεξιά.. που αιφνιδίασε τον Βουτσινά.

 Τρία λεπτά αργότερα μεγάλη ευκαιρία για την Ν. Ιωνία, όταν ο Α. Καραχάλιος ξεχύθηκε στην αντεπίθεση και μόνος του με τον Βουτσινά έστειλε  τη μπαλα άουτ..
 Ο Εθνικός  έφερε το παιχνίδφια γρήγορα και συγκεκριμένα στο 15΄, όταν ο  Λύγκος από αριστερά πάσαρε  του Σούφλα κι αυτός με την σειρά του στον Λαζανά που δεν δυσκολεύιθηκε να κάνει το 1-1.
Λίγο αργότερα μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό, όταν  απο φάουλ του Σάμιου η μπάλα πήρε τροχιά προς το τέρμα , ο Παναγιωτόπουλος απέκρουσε αλλα ο Σούφλας δεν μπόρεσε απο κοντά να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα....

 Η Νέα Ιωνία από το 58΄ συνεΜοιρασιά για Ν. Ιωνία - Εθνικόχισε με 10 παίχτες λόπγω της αποβολής του  Τερλελή με δεύτερη κίτρινη κάρτα, και  αμέσως μετά  ο Σάμιος εκτέλεσε φάουλ ο Σαμιώτης πήδηξε  στην καρδιά της άμυνας  η μπάλα πέρασε λίγο άουτ απο το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 74΄ο Σούφλας βρέθηκε σε καλή θέση ωστόσο το  σούτ που επιχείρησε έφυγε άουτ.
Αρκετά καλή η διαιτησία του Γκοβέση( Αρκαδίας)

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Παναγιωτόπουλος, Αχμέτ, Ρόππας, Τερλελής,Νταιφώτης(81΄ Ρικούνοφ), Σπαγής, Καραχάλιος Π., Καραγιάννης,  Σαντριά(46΄ Νησαριώτης), Τύρπος Καραχάλιος Α(62΄  Βογατσάς)
ΕΘΝΙΚΟΣ΅: Βουτσινάς, Χαλκιάς Πολυχρονίδης, Χέλης, Σαμιώτης(61΄ Μάνλαης), Βελέτης(72΄  Σταφσουλάι), Λαζανάς , Παυτλάκης, Λύγκος, Σάμιος(81΄ Γκορόγιας), Σούφλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου