"Φύλλο και φτερό" έκανε τον Ηρόδοτο ο Ιωνικός

Ένας Ιωνικός από τα παλιά έκανε "φύλλο και φτερό" τον Ηρόδοτο τον οποίο συνέτριψε με 4-0, και μάλιστα είχε ευκαιρίες, για να  σημειώσει άλλα τόσα τέρματα.
Από την άλλη οι Κρητικοί, υποτονικοί  στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δεν έδειξαν το παραμικρό, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι μετά και την αποβολή του Γεννιτσαρίδη στο 33΄  τα πάντα είχαν τελειώσει για αυτούς.

 Μόλις στο 4΄ ο Τσίγκας με κοντινή προβολή, μετά από ενέργεια του Κρητικού άνοιξε το σκορ, ενώ στο 32΄ ο  Λοιζίδης μπήκε στην περιοχή του Ηρόδοτου, αλλά το σούτ που έπιασε έφυγε άουτ.
 Στο 36΄ είχαμε σωστή αποβολή του Γενιτσαρίδη  με δεύτερη κίτρινη κάρτα μέσα σε 2  λεπτά, (έπιασε την μπάλα με τα χέρια την πρώτη φορά,  σκληρό μαρκάρισμα στην 2η φορά), κι από εκεί και πέρα το παιχνίδι έγινε εύκολη υπόθεση στα πόδια των παιχτών του Ιωνικού  που έκαναν ότι ήθελαν.
 Ο Κατσίκης στο 38΄ με ωραία ατομική ενέργεια άγγιξε το 2-0, όμως ο γκολκήπερ Παναγιωτίδης απεσόβησε τον κίνδυνο, και στο 41΄ ο Ντούλιας με προσωπική ενέργεια, και σούτ στην  κλειστή γωνία σημείωσε το 2-0.
 Στο 50΄ ο Σιμιτζής δεν  μπόρεσε να νικήσει τον Παναγιωτίδη, ενώ στο 57΄ ο Ντούλιας τετ- α τετ με τον Παναγιωτίδη μπερδεύθηκε για να προλάβουν να διώξουν  οι αμυντικοί του Ηρόδοτου.
Ο Ηρόδοτος στην μόνη του καλή στιγμή είχε δοκάρι σε σούτ του Κοιλιάρα στο 60΄, ενώ στο 67΄ ο Καμπάσης με προβολή έγραψε το 3-0.
 Νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Λοιζίδη στο 70΄,  και στο 82΄ ο νεοεισελθών Καμβύσης με ωραίο σούτ έγραψε το τελκικό 4-0.
 Από τον Ιωνικό που   πρώτη φορά φέτος στην Νεάπολη έδειξε  εξαιρετικό πρόσωπο, ξεχώρισαν οι  Κρητικός, Καμπάσης, Ντούλιας,Κουσουρής, Τσίγκας, από τον ναυάγιο του Ηρόδοτου δεν υπάρχει διασωθείς
 Πολύ καλή η διαιτησία  του Μανούχου( Αργολίδας)
 ΙΩΝΙΚΟΣ: Αδαμόπουλος,   Κουσουρής, Καμπάσης, Γιώτας, Κυριακίδης, Σιμιτζής( 75΄ Ζαχαράτος),  Λοιζίδης, Τσίγκας( 77΄ Καμβύσης), Κατσίκης, Ντούλιας( 61΄ Μπερνιδάκης)
 ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Παναγιωτίδης, Χαλκιαδάκης, Πρωτογεράκης, Γεωργόπουλος, Χαρίτος(46΄ ΄Ρουσσάκης), Γενιτσαρίδης Β., Αχιλλέως, Κούρτι, Μωραίτης( 70΄ Χατζηβασίλης), Ζαφείρης(46΄ Κοιλιάρας), Καιμακούδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου