"Αφεντικό" ο Ιωνικός 2-0 τον Ατρόμητο Πειραιά

 Με μιά πειστική εμφάνιση στο β΄ μέρος ο Ιωνικός  κέρδισε απόλυτα δίκαια τον Ατρόμητο Πειραιά με 2-0, και βάζη πλώρη για ψηλά.
 Ο Ιωνικός  σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με την κακή εικόνα στην αρχή της σεζόν δείχνει να βρίσκει πατήματα, και φέρεται
ικανός να χτυπήσει το πρωτάθλημα.
   Στο α΄ μέρος τίποτε δεν προδίκαζε την εικόνα του β΄ μέρους, αφού  το παιχνίδι ήταν δυνατό αμφίροπο, με ένα Ατρόμητο πολύ καλό, που μάλιστα θα μπορούσε να είχε ανοίξει αυτός το σκορ, χάνοντας ασύλληπτη  διπλή ευκαιρία.
 Ωστόσο στην επανάληψη ο καλός Ατρόμητος έμεινε στα αποδυτήρια, ενώ ο Ιωνικός που στο α ΄ μέρος φαίνονταν να ψάχνεται.. ήταν χάρμα ιδέσθαι.
 Σημείωσε δύο γκολ  είχε τρία δοκάρια, κάνοντας ότι ήθελε στο τερέν.
 Μόλις στο 5΄ ένα καλό σούτ το Σουλελέ δεν ανησύχησε τον Αδαμόπουλο, ενώ στο 7΄  από λάθος του Στρατή, ο Λοζίδης έβγαλε τετ- α-τετ  τον Τσίγκα με τον Παπαδόπουλο, αποκρούοντας το πλασέ  του σε κόρνερ.
 Δύο λεπτά αργότερα , ωραίος συνδυασμός των παιχτών του Ατρόμητου με τον Γεωργιάδη να βγαίνει  στον κενό χώρο φάτσα με τον Αδαμόπουλο, όμως το πλασέ που επιχείρησε βρήκε την  κάθετη δοκό, η μπάλα πήγε στον Σουλελέ που μάλλον αιφνιδιάσθηκε και από τα δύο μέτρα απέτυχε να σκοράρει.
 Στην επανάληψη, στο 48΄ ο Κατσίκης μέσα από την περιοχή έπιασε ένα συρτό- δυνατό σούτ στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή κάθετη δοκό του Ατρόμητου, και στο 51΄'  τραγικό λάθος του Γιαννουλάκη, ο Λοζίδης του έκλεψε την  μπάλα για  βγάλει σέντρα - πάρε- βάλε στον  Γιώργο Ντοιύλια που πετάχθηκε στην καρφδιά της άμυναςε του  Ατρόμητου  καιμε καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκοπρ.
Νέο δοκάρι στο 57΄ σε  έξοχο σούτ του Τσίγκα  από το ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως ο επιθετικός οίστρος των Νικαιωτών απέδωσε στο 69΄ όταν ο Τσίγκας με σούτ μέσα από την περιοχή  σημάδεψε και πάλι την δοκό, η μπάλα κατέληξε στον νεοεισελθώντα Μάρη έξω από την μεγάλη περιοχή που με ένα έξυπνο συρτό  σούτ αιφνιδίασε τον Παπαδόπουλο για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-0.
 Στο 73΄  ο Ατρόμητος στην πιό καλή του στιγμή στην επανάληψη βγήκε στην κόντρα με τον Σουλελέ,ωστόσο υποδείχθηκε σε θέση οφ- σάιντ- (οι Καμινιώτες υποστηρίζουν ότι δεν υπήρχε οφ- σάιντ)  και στο 77΄΄  είχαμε την αποβολή του Γεωργιάδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για να ακολουθήσει μιά ένταση και διακοπή του αγώνα για 5 λεπτά μέχρι την απαοχώρηση του μέσου του Ατρόμητου.
 Από τον Ιωνικό ξεχώρισαν οι Ντούλιας, Κουσιωρής, Γιώτας, Τσίγκας, Λοιζίδης, από τον Ατρόμητου α΄ μέρους άρεσαν οι Γεωργιάδης, Σουλελές κι ο Τερζής
Σχετικά καλή η διαιτησία  του Μανούχου( Αργολίδας)
ΙΩΝΙΚΟΣ: Αδαμόπουλος, Κουσουρής, Κάμπασης, Γιώτας, Κυριακίδης, Κρητικός, Σιμιτζής( 67 Λοιζίδης( 78 ΄Μπερνιδάκης),  Τσίγκας, Κατσίκης(80΄  Ζαχαράτος), Ντούλιας
 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Παπαδόπουλος, Στεφανής( 81΄ Μηλιώνης), Γιαννουλάκης( 70΄ Αργυρίου), Ματζώρος, Τερζής, Στρατής ( 46΄ Αγκόλι)., Σουλελές, Καψαλόποδας,  Παναγιωτόπουλος, Γεωργιάδης, Μυλωνάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου