Είχε Φώσκολο η Προοδευτική 2-0 στις Σιταποθήκες

  Ο Αντώνης Φώσκολος έκανε την διαφορά στο σημερινό παιχνίδι της Προοδευτικής στις Σιταποθήκες κόντρα στον Άρη Αμφιάλης τον οποίο νίκησε με 2-0.
 Μιά νίκη που φέρνει την Προοδευτική στο-1 από το Κερατσίνι, κι ασφαλώς το πρωτάθλημα παίρνει φωτιά.

 Η Προοδευτική ήταν αυτή που προσπάθησε να δημιουργήσει απέναντι στον μαχητικό Άρη Αμφιάλης που πάλεψε το παιχνίδι, και για 80 λεπτά ήταν μέσα στην διεκδίκηση  του θετικού αποτελέσματος.
 Το 0-1 έγινε στο 28΄ με εκτέλεση πέναλτι του Φώσκολο - ένα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του, ενώ ο στο 84΄ ο έμπειρος στράικερ  σημείωσε το 0-2 σφραγίζοντας την σπουδαία νίκη της ομάδας του.
  Αξίζει να σημειωθεί ότι  στα μέσα του β΄ημιχρόνου άγνωστοι- εκτός γηπέδου  πέταξαν στους φιλάθλους της Προοδευτικής, βαρελότα με αποτελέσμα να τραυματισθεί φίλαθλός που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
 Υπήρξε ένταση εκτός γηπέδου, ωστόσο η κατάσταση εκτονώθηκε γρήγορα με την παρέμβαση των ΜΑΤ
 Καλή η διαιτησία του Τζιούβελη.
ΑΡΗΣ: Χατζημαρινάκης, Σωτηράκος, Κανταράς, Βιδάλης, Μηνογιάννης, Κουδουνάκος, Σαραντάκος, Καλέργης, Μπουρτζιανός, Αποστολάκης(65΄ Αποστολάκης), Καλτσάς(80΄ Γιαλελής)
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ:Ζήνωνος, Ζαφειράτος, Αρκούδας, Ζίζηλας, Καράκαλος, Χόρτσας(59΄ Κολιούσης), Κοσμάς, Φώσκολος, Παπακωνσταντίνου(73΄ Καρβούνης), Τσιάνος(76΄ Καλής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου