Δυσκολεύθηκε το Κερατσίνι 2-1 την Καστέλλα

 Τα βρήκε σκούρα στο τέλος το Κερατσίνι απέναντι στην αξιόμαχη  Καστέλα που στο β΄ ημίχρονο προσπάθησε να απείλήσει τους Κερατσινιώτες που τελικά πήραν το σπουδαίο 2-1, και διατήρησαν το + 3 από Προοδευτική και Ολυμπιάδα.
 Το Κερατσίνι με ορισμένες χτυπητές απουσίες (Τουρνάς, Λαμπρινάτος), μπήκε φουριόζο στο α΄μέρος  κι έχασε καλές
ευκαιρίες με τον Κουρκούτη στο 4΄ με τον Πουλάκη στο 27, όμως στο 30΄ άνοιξε το σκορ  με κοντινή κεφαλιά του Φούντα έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κουρκούτη
Κι ενώ στο 40΄ ακυρώθηκε  γκολ του Βαρουξή ως οφ- σάιντ στο 46΄ ήρθε το 2-0 με εκτέλεση πέναλτι του Κουρκούτη (ανατροπή του Σφυρογιαννάκη) .
H Kαστέλλα στο 51΄ μείωσε σε 2-1 με τον προωθημένο Σωτηρίου ο οποίος εκμεταλεύθηκε σύγχυση στα καρέ του Μπαλαφούτη, μάλιστα η Καστέλλα έχασε μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσει με τον Ανσδρέου  οποίο σταμάτησερ ο εξαιρετικός σήμερα Μπαλαφούτης.
 Λίγο αργότερα ο Κουρκούτης με σούτ κεραυνό απείλησε για το 3-1 , με την Καστέλλα στα τελευταία λεπτά να προσπαθήσει να φθάσει στην ισοφάριση χωρίς όμως αποτέλεσμα.
 Σχετικά καλή η διαιτησία του Φουρναράκη.
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Μπαλαφούτης, Φούντας, Παπασδόπουλος( 46΄ Tουρνάς, 56΄ λ.τρ. Λακάι), Αγγελάκης, Βατής, Μαριόλης, Σφυρογιαννάκης,  Γκιάτης, Πουλάκης, Βαρουξής, Κουρκούτης( 67 ΄Τζίντζος)
 ΚΑΣΤΕΛΛΑ: Λιούμπης, Καπογιάννης Χ., ΣΔημόπουλος(46΄Ζαχαρίου), Σωτηρίου, Διαμαντόπουλος, Λυκογιάννης,Πατρικάκος, Τζάκο(84΄ Γεωργίου), Ανδρέου Αγαπητός, Ολιντ(46΄ όλιντ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου