Αέρας η Νίκαια 4-0 τον Ήφαιστο στον Ρέντη

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕ Νίκαια πήρε σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Ήφαιστου τον οποίο συνέτριψε με 4-0.
 Με τον Γιάννη Μωυσιάδη να επιστρέφει στον πάγκο της ομάδας έπειτα από απουσία λίγων μηνών η Νίκαια πήρε αυτό που ήθελε έχοντας μεγάλους πρωταγωνιστές τον Μιχαήλ που σημείωσε χατ τρικ και τον Μακρή που όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών διατηρώντας το μηδέν. Μάλιστα ο Μακρής δεν έμεινε μόνο εκεί καθώς ήταν και ο δημιουργός του τρίτου τέρματος.
Μοιρασμένο το α΄ μέρος, μάλιστα ο Ήφαιστος ήταν αυτός που
απείλησε στο 8΄ όταν  ο Γκίλας επιχείρησε με  προβολή να νικήσει τον Μακρή χωρίς να τα καταφέρει. Ίδια κατάληξη είχε και 4 λεπτά αργότερα η προσπάθεια του Γιακουμάκη καθώς νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Μακρή. Η μοναδική αξιόλογη φάση για τη Νίκαια στα πρώτα 45 λεπτά ήταν ένα σουτ του Μιχαήλ μέσα από την περιοχή στο 17’ το οποίο έδιωξε με τα πόδια ο Κουμέντος.
Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Γιάννης Μωυησιάδης ανακάτεψε την τράπουλα και πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Αθανασόπουλο και τον Χρήστου στις θέσεις των Δασκαλάκη και Γκομίνη αντίστοιχα.
Έτσι  η Νίκαια άνοιξε τον σκορ με τον Μιχαήλ στο 47΄  που νίκησε σε τετ α τετ τον Κουμέντο,ενώ στο 59΄είχε δοκάρι σε  πλασέ του Αθανασόπουλου.

Δύο λεπτά αργότερα, η Νίκαια έμεινε με 10 παίχτες, αφού ο Γ. Μωυσιάδης έχοντας ξοδέψει όλες τις αλλαγές του από το 46’ (είχαμε και τον τραυματισμό του Λαδένογλου πολύ νωρίς στο 11’- που αντικααστάθηκε από τον Τριανταφύλλου) αναγκάστηκε να παρατάξει την ομάδα για το υπόλοιπο του αγώνα με 10 παίκτες καθώς τραυματίστηκε ο Μαλιώρης που δεν μπορούσε  να συνεχίσει.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Ήφαιστο στο 66’ όταν κ ο Γκίλας βρέθηκε απέναντι από τον Μακρή με τον τελευταίο όμως να του λέει,  διατηρώντας το 0-1. Στην επόμενη φάση η Νίκαια διπλασίασε τα τέρματά της. Ο Αθανασόπουλος πραγματοποίησε ωραία ενέργεια από τα αριστερά και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Χρήστου που με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το 0-2. 
 Στο 68΄ ο γκολκήπερ Μακρής έβγαλε με βολέ τετ α τετ τον Χρήστου με τον τελευταίο να δίνει έτοιμο γκολ στον Μιχαήλ. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 79’ εκ νέου με τον Μιχαήλ που απέφυγε και τον Κουμέντο προτού σκοράρει. Στο 88’ λίγο έλειψε να γίνει και το 0-5 αλλά η προβολή του Χρήστου έπειτα από βολέ και πάλι του Μακρή, βρήκε το δοκάρι.
 Εύκολο έργο για την διαιτησία του Σακκά με βοηθούς τους Σταμάτη και Σουγκλάκο.

ΉΦΑΙΣΤΟΣ: Κουμέντος, Πάχος (36' Τζαβάρας), Τουλιακάνοβ, Γκρέκος, Κουτσόπουλος (76' Άννινος), Χανιώτης, Γιακουμάκης, Γκίλας, Πάσα, Ζιώτης (65' Γιώτης), Κουτσόγιωργας

ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ: Μακρής, Σπήλιος, Σαμλίδης, Δασκαλάκης (46’ Αθανασόπουλος), Βουρνάζος, Μαλιώρης, Καλογήρου, Γκομίνης (46’ Χρήστου), Μιχαήλ, Γιουβανέλης, Λαδένογλου (11’ λ.τρ Τριανταφύλλου)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου