Ο επιχειρηματίας Κατσαρός μπαίνει μπροστά στην Προοδευτική

Ο επιχειρηματίας Βασίλης Κατσαρός θα ηγηθεί τελικά της Προοδευτικής,μετά από σειρά συζητήσεων με την νύν διοίκηση του Δημήτρη Χόρτσα.
Ο κ. Κατσαρός ενημέρωσε ότι θα βοηθήσει άμεσα την Προοδευτική, κυρίως στο οικονομικό κομμάτι έτσι ώστε να  τακτοποιηθούν οι όποιες εκκρεμμότητες υπάρχουν, αλλά παράλληλα  και στην υλοποίηση των μεταγραφικών στόχων που
θα τεθούν, ώστε η Προοδευτική, όχι απλά να πρωταγωνιστήσει αλλά να κατακτήσει τον τίτλο στην Α΄ Πειραιά και να πάρει το εισιτήριο της επιστροφής στην Γ΄Εθνική.
 Υπάρχουν συγκεκριμένοι μεταγραφικοί στόχοι που αφορούν ποδοσφαιριστές που προέρχονται από ομάδες Γ΄ Εθνικής που  αναμένεται να μείνουν ελεύθεροι στην μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.
 Το σημαντικότερο  ωστόσο στοιχείο είναι η συσπείρωση των δυνάμεων  της Προοδευτικής, αφού φαίνεται να ξεπερνιούνται οι όποιες διαφορές υπάρχουν για το καλό της Προοδευτικής στην μεγάλη προσπάθεια της  ανασύνταξης του ιστορικού συλλόγου. 
 Στελέχη που είναι μιά ζωή Προοδευτική, κι είναι πάντα διαθέσιμοι να συνεισφέρουν.
 Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά τις ραγδαίες διοικητικές εξελίξεις, ακολούθησε γεύμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ παράλληλα  τακτοποιήθηκαν οικονομικές υποχρεώσεις πρός τους ποδοσφαιριστές.
 Ασφαλώς το ενδιαφέρον στην Προοδευτική είναι στραμμένο στο αυριανό παιχνίδι στις Σιταποθήκες κόντρα στον Άρη Αμφιάλης, όπου μοναδικός στόχος είναι η νίκη, με τον τεχνικό της ομάδας τον Γιάννη Μαγγίνα να υπολογίζει και στον νεαρό Παπακωνσταντίνου που εξέτισε την ποινή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου