Προβλημάτισε ο Ιωνικός 2-2 με τον Κ. Αστ. Βάρης

Γκραν γκινιόλ στην Νεάπολη σήμερα τγο απόγευμνα όπου ο κακός σήμερσα Ιωνικός, βρέθηκε φάτσα με την ήττα από τον σφριγγηλό Κ. Αστέρα Βάρης, για να μπορέσει τελικά στα τελευταία λεπτά να ισοφαρίσει σε 2-2.
 Η ομάδα της Βάρης  πολύ καλά στημένη στον αγωνιστικό βρέθηκε να προηγείται με 2-0 μέχρι το 76΄, ωστόσο στο τέλος έμεινε στο 2-2.

 Ο Ιωνικός με φλύαρη κυκλοφορία της μπάλας δεν έβρισκε τρόπους να γίνει απειλητικός, απέναντι στην εστία του πολύ καλού σήμερα Μαρινάκη.
Στο 5΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κυριακίδη, η μπάλα   έγλειψε την οριζόντια δοκό, ενώ στο 22΄ σπουδαία ευκαιρία για την ομάδα της Βάρης, όταν  ο Κουρουικίδης από κοντά με κεφαλιά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αδαμόπουλο.
Όμως ο Αστέρας στο 30 ΄εκμεταλεύθηκε σύγχυση στα καρέ του Ιωνικού ο Καζάντη τροφοδότησε με κεφαλια΄τον  Γεωργιάδη που με προβολή πέτυχε το 0-1.
 Ο Ιωνικός συνέχισε στο ίδιο υποτονικό μοτίβο και στην πιό καλή του στιγμή είχε κεφαλιά του Σιμιτζή  στο 50΄ που έφυγε μόλις άουτ.
  Στο 70΄ η ομάδα της Βάρης σε ανύποπτη φάση έκανε το 0-2, όταν σε μακρινή εκτέλεση φάουλ, ο Μάγγος πρόλαβε την έξοδο του Αδαμόπουλου, τσίμπησε την μπάλα και με κεφαλιά έκανε το 0-2.
 Κι ενώ όλα έδειχναν ότι τα πάντα είχαν τελειώσει, η Νεάπολη είχε σιγήσει,στο 75΄ σούτ του Κυριακίδη βρήκε την δοκό των φιλοξενούμενων κι αμέσως μετά στο  76΄ο Τσίγκας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του, το πέναλτι εκτέλεσε ο ίδιος για να μειώσει σε 1-2, και να δώσει το φιλί της ζωής στους Νικαιώτες, που είναι αλήθεια στα τελευταία λεπτά έπαιξαν σαν την γάτα με το ποντίκι την ομάδα της Βάρης.
 Έτσι λοιπόν στο 86΄ ο Κουσουρής ελίχθηκε μέσα στην  περιοχή,  για να  ανατραπεί από τον  Μανδύλη, και να έχουμε δεύτερο πέναλτι, που εκτέλεσε επίσης εύστοχα ο Θανάσης Τσίγκας και να ισοφαρίσει σε 2-2.
 Αμέσως μετά  ο διαιτητής Λάμπρου απέβαλε τον Μανδύλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία, ενώ ο Ιωνικός είχε την μεγάλη ευκαιρία να πάρει το παιχνίδι στο 91΄ όταν ο Τσίγκας έβγαλε πλάγια τον Ντούλια, όμως ο τελευταίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον  πολύ καλό γκολκήπερ της Βάρης  τον Μαρινάκη..
 Από τον Κ. Αστέρα Βάρης που παρουσίασε ένα καλοκουρδισμένο σύνολο, εκτός του Μαρινάκη ξεχώρισαν οι Καζάντζης,  Τσαφταρίδης, Γεωργιάδης,  Κουιρουκούδης.
 Από τον Ιωνικό που είχε αρκετούς παίχτες σε μετριότητα  πάλεψαν οι Ντούλιας, Τσίγκας,  Κυριακίδης.
 Αρκετά καλή η διαιτησία του Λάμπροιυ ( Ευβοίας)
 ΙΩΝΙΚΟΠΣ: Αδαμόπουλος, Κουσουρής, Κάμπασης, Γιώτας, Κυριακίδης, Κρητικός, Σιμιτζής, Λοιζίδης( 57΄  Μπερνιδάκης), Τσίγκας, Ζ αχαράτος( 65΄ Κουτσογιαννόπουλος), Ντούλιας.
 Κ. ΑΣΤ. ΒΑΡΗΣ: Μαρινάκης,  Τσαφταρίδης,  Μανδύλης, Μαγγίνας, Μάναλης, Νικολόπουλος, Γεωργιάδης ( 88΄ Φύτρος), Μάγγος, Κουιρουκίδης, Καζάντζης(90΄Μάμαλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου