Δεν το βάζει κάτω ο Ιωνικός 3-0 τον Ηλυσιακό



Χόρευε στην λάσπη ο Ιωνικός και δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στον Ηλυσιακό, τον οποίο κέρδισε με 3-0.
 Η ομάδα της Νίκαιας δεν επηρεάσθηκε από τις σοβαρές  απουσίες της, επέβαλε τον ρυθμό της στο βρεγμένο τερέν, και κέρδισε εύκολα, δείχνοντας ότι δεν καταθέσει εύκολα τα όπλα στην υπόθεση του τίτλου.

 Άλλωστε μετά τα σημερινά αποτελέσματα η διαφορά από την κορυφή μειώθηκε στους 4 βαθμούς, και ο Ιωνικός θα παίξει στην Νεάπολη τόσο μμε την Κηφισιά όσο και με τον Κισσαμικό.
 Το 1-0 ήρθε στο 30΄ από τον  διακριθέντα Μιχάλη Μαρή μετά από εκτέλεση φάουλ του Κυριακίδη, ενώ στο 48΄ , ο επίσης πολύ καλός σήμερα  Γιώργος Κρητικός  με ωραίο σούτ από πλάγια θέση  κεραυνοβόλησε τον Ιντζόγλου για το 2-0.
 Το τελικό 3-0  πέτυχε στο 84΄ ο Γιακούμπι με ωραία ενέργεια και σούτ .
Με λάθη η διαιτησία του Δημητρόπουλου( Δυτ. Αττικής)στο 90΄ απέβαλε τον Μαρή με απευθείας κόκκινη οποίος πάτησε τον Βασιλείου, εκτός φάσης.
 ΙΩΝΙΚΟΣ: Αδαμόπουλος, Κουσουρής, Κόκαλης( 60΄  Καμβύσης), Γιώτας, Κυριακίδης (80΄ Ζαχαράτος), Κρητικός, Σιμιτζής, Λοιζίδης, Μπερνιδάκης, Ντούλιας(75΄ Γιακούπι), Μαρής.
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ:Ιντζόγλου, Μητσόπουλος, Φλέγγας, Φούντας, Παπαιωάννου, Αμανατίδης(76΄ Βαγγελάτης), Κοβάτσης(61΄ Χερίδης), Κατσίγιαννης, Θαναηλάκης(57΄ Δαγγούλης), Βασιλείου, Λουσαράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου