Aπίστευτο έκοψαν τα δοκάρια στις Σιταποθήκες -Αναβλήθηκε το ντέρμπι Ολυμπιάδας - Κερατσινίου

 Όπως και το Αργοναύτης - Κύπρος Κορυδαλλού 

Απίστευτη εξέλιξη σήμερα στον Ποδοσφαιρικό Πειραιά, αφού το ντέρμπι του 1ου ομίλου της Α΄ Κατηγορίας ανάμεσα στην Α.Ε. Ολυμπιάδα - Κερατσίνι αλλά κι αυτό μεταξύ Αργοναύτη - Κύπρου Κορυδαλλού δεν ξεκίνησαν ποτέ, αφού  άγνωστοι φρόντισαν να κόψουν τα δοκάρια της μιάς εστίας,  και
ταυτόχρονα να εξαφανίσουν  ένα μέρος των δοκαριών.
Όλα άρχισαν να γνωστοποιούνται  γύρω στις 10.30, όταν άνθρωποι που θέλησαν να μπούν στο γήπεδο διαπίστωσαν  το τι είχε συμβεί, αλλά και παράλληλα και κάποιες άλλες μικροζημιές   όπως υβριστικά  συνθήματα κατά του Κερατσινίου στους τοίχους κλπ.)
 Ειδοποιήθηκε η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ και στην συνέχεια η Αστυνομία, όπως και ο  Δήμος Κερατσινίου.
 Στο γήπεδο Σιταποθηκών  προσήλθαν γύρω στις 11.00 οι αντιπρόεδροι της ΕΠΣΠ κ.κ Κ. Χολέβας, Απ. Μαρούλης, και το μέλος Γ. Κουνιάς, και ο αντιδήμαρχος Κερατσινίου  κ. Χρ. Καραγιαννάκης.
  Έγινε μιά  προσπάθεια ώστε να μπορέσει να δώσει λύση στο θέμα ο Δήμος, ωστόσο κάτι τέτοιο αρχικά δεν κατέστη δυνατό.
 Φυσικά δεν πραγματοποιήθηκε το  παιχνίδι Αργοναύτη - Κύπρου Κορυδαλλού που ήταν ορισμένο στις 12.00, ενώ στην συνέχεια με ενέργειες στελεχών του Κερατσινίου επειχιρήθηκε να βρεθεί λύση.
Όμως το θέμα που φάνηκε αξεπέραστο ήταν  το ότι τα δοκάρια ήταν κομμένα σε τρία σημεία, και ένα μεγάλο μέρος των δοκαριών  ήταν εξαφανισμένο.
 Στο γήπεδο κατέφθασε και η αστυνομία που επιλήφθηκε του συμβάντος, ενώ στην συνέχεια η διαιτητής  του  ντέρμπι Α.Ε.Ολυμπιάδα - Κερατσίνι κ. Ελένη Λαμπαδαρίου επιθεώρησε τον αγωνιστικό χώρο τα κομμένα δοκάρια, ρώτησε αν γίνονται ενέργειες για την αποκατάσταση της  ζημιάς και πόσο χρόνο θα πάρουν, και γνωστοποίησε τα δύο διαγωνιζόμενα σωματεία ότι βάση του ΚΑΠ στις 3 μ.μ. θα βγεί στον αγωνιστικό χώρο θα περιμένει τα 15 λεπτά που υπάρχουν περιθώριο και στην συνέχεια θα κλείσει το Φύλλο Αγώνα για το οποίο θα επιληφθεί στην συνέχεια η ΕΠΣΠ.
Να σημειωθεί ότι γύρω στις 15.40 ήρθε στο  γήπεδο των Σιταποθηκών ανυψωτικό  φορτηγό με δοκάρια  τα οποία στην συνέχεια  συγκολήθηκαν όμως για να  είναι σε θέση  ετοιμότητας ο αγώνα δεν αρκούσε ο χρόνος, και η αποκατάσταση της ζημιάς θα γίνει αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου