Έξω δεν μπορεί ο Ιωνικός....

 Απογοήτευσε ο Ιωνικός σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι  καθώς αυτήν την φορά στον Κρουσώννα έχασε  με 2-0 από τον τοπικό ΠΑΟΚ που έδειξε μέσα στο γήπεδο ότι ήθελε περισσότερο την νίκη.
Βεβαίως οι Νικαιώτες είχαν ελλείψεις, όμως με ελλείψεις τα είχαν πάει πολύ καλά μεσοβδόμαδα κόντρα στον Ηλυσιακό.

 Μοιρασμένο το πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να έχουν μιά φλύαρη υπεροχή, όμως ο Ιωνικός αυτός που δημιούργησε  τις προυποθέσεις για να σκοράρει, με την καλύτερη στιγμή του αγώνα να είναι στο 41′ όταν ένα καλο σούτ  του Κυριακίδη κόντραρε σε αμυνόμενους  και κατέληξε κόρνερ.

Στην επανάληψη  οι Κρητικοί  μπήκαν πολύ σδυνατά στον αγωνιστικό χώρο  και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 65′ όταν βγήκαν ωραία στην αντεπίθεση και ο Κρίτσας με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 1-0.
Στο 77′  ήρθε το 2-0 όταν από ωραία σέντρα του Ταβλαδωράκη ο Σκουτέλης κατέβασε όμορφα την μπάλα και με υποσδειγματικό σουτ έστειλε στα δίχτυα «γράφοντας» το τελικό 2-0. 
Ο Ιωνικός  στο 80΄ ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή  του  Λοϊζίδη, ενώ στο 85′  καλοχτυπημένο φάουλ του Κυριακίδη έφυγε μόλις άουτ.
 Με λάθη η διαιτησία του  "γνωστού μας" από πέρυσι  Σωτηριάδη (Λασιθίου) που επανήλθε στο προσκήνιο.

ΠΑΟΚ: Χωραφάκης, Μασέλης, Γκαλίτσιος, Σερέτης, Χαρίσης, Ταβλαδωράκης, Μαυρομάτης (57′ Πουλάκης), Μπάτσι, Σκουτέλης (87′ Γούλας), Κρίτσας, Φουκαράκης (90+1 Βατσινάς)

ΙΩΝΙΚΟΣ: Αδαμόπουλος, Κουσουρής, Καμπάσης, Γιώτας, Κρητικός, Κυριακίδης, Σιμιτζής, Λοϊζίδης, Κουτσογιαννόπουλος (60′ Μπερνιδάκης), Ζαχαράτος (90′ Κατσαβριάς), Ντούλιας (46′ Γιακούμπι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου