Φωνάζει για την διαιτησία η Προοδευτική

Mπορεί να κέρδισε η Προοδευτική τον Αετό Κορυδαλλού, ωστόσο στις τάξεις των βυσσινί υπάρχουν παράπονα από την διαιτησία της κας Λαμπαδαρίου και του βοηθού κ Γκολέ, μάλιστα εξεδόθη ανακοίνωση όπου αναφέρονται τα εξής:"Το Δ.Σ της Προοδευτικής βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ασχοληθεί με ζητήματα και συμπεριφορές που δεν τιμούν το χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Όσα συνέβησαν πριν από λίγες ώρες στην αναμέτρηση Προοδευτικής – Αετος Κορυδαλλού, θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν αστεία, αν δεν ήταν τραγικά και επικίνδυνα! Δυστυχώς, στο σημερινό αγώνα γίναμε μάρτυρες, για ακόμη μια φορά, πρωτοφανών συμπεριφορών απο την διαιτησία της
Κ.Λαμπαδαρίου και του επόπτη Κ.Γκολε.Σήμερα δεν μπόρεσαν να «βάλουν τρικλοποδιά» στην ομάδα μας που ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο από τον αντίπαλό της.
Τα όσα γράφει στο φύλλο αγώνα η διαιτητής της αναμέτρησης Κ. Λαμπαδαριου είναι ψευδή και συκοφαντικά. Θα ζητήσουμε ακρόαση από την ΕΠΣ Πειραιά προκειμένου να λάμψει η αλήθεια!
Επιτέλους κάποιος θα πρέπει να βάλει «φρένο» σε τέτοιες συμπεριφορές σαν της Κ. Λαμπαδαρίου. Άλλωστε τα ερασιτεχνικά σωματεία αποτελούν σκαλοπάτι για τους διαιτητές προκειμένου να αγωνιστούν στις μεγαλύτερες κατηγορίες. Η άποψη μας είναι οτι έχουμε πολύ αξιόλογους Πειραιωτες διαιτητές και τέτοιες συμπεριφορές-διαιτησίες αμαυρώνουν την προσπάθεια των διαιτητών.
Σ” αυτούς τους δύσκολους καιρούς, βρίσκονται κάποιοι παράγοντες που αγαπούν το ποδόσφαιρο και «ματώνουν οικονομικά», τέτοιες συμπεριφορές όμως τους απομακρύνουν και τους κάνουν να ντρέπονται!

Ως Δ.Σ της Προοδευτικής δηλώνουμε προς όλες τις κατευθύνσεις την αδιαπραγμάτευτη βούλησή να συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας, προκειμένου να στεκόμαστε αντάξιοι της ιστορίας και της τεράστιας προσφοράς του σωματείου μας στο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν ζητάμε ευνοϊκή μεταχείριση από κανέναν, όμως είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε, ούτως ώστε να έχουμε μια δίκαιη αντιμετώπιση. Ως εκ τούτου, θα ζητήσουμε την εξαίρεσή της κ. Λαμπαδαριου και του Κ.Γκολε από κάθε αγώνα της Προοδευτικής μέχρι τέλος της χρονιάς.
Για το Δ.Σ της Προοδευτικής
ο πρόεδρος Βασίλης Κατσαρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου