Αγχώθηκε ο Ιωνικός 2-1 στην Ιεράπετρα

"Ένα τσουβάλι" γκολ έχασε  ειδικά στο α΄ μέρος
Αγχώθηκε ο Ιωνικός μέχρι να φθάσει στο πολύτιμο αλλά απόλυτα δίκαιο 2-1  επί της τοπικής Αναγέννησης στην Ιεράπετρα.
 Οι Νικαιώτες επέβαλαν πλήρως τον ρυθμό τους απέναντι στην ομάδα της Κρήτης που με αμυντική τακτική, και κορυφαίο τον γκολκήπερ της Αλευρά  κράτησε μέχρι το 84΄.

 Είναι χαρακτηριστικό ότι ειδικά στο μέρος ο Ιωνικό απώλεσε τουλάχιστον 6-7 μεγάλες ευκαιρίες με αποκορύφρωμα το χαμένο πέναλτι του Κυριακίδη. 
 Μόλις στο 8΄ οι Νικαιώτες κέρδισαν πέναλτι,(ανατροπή του Σκαφτούρου από τον Μαστοράκη), το  εκτέλεσε  ο Κυριακίδης, όμως ο Αλευράς έπεσε εκπληκτικά στη δεξιά γωνία αποκρούοντας τη μπάλα, η οποία κατέληξε στον Ντούλια, αλλά για δεύτερη φορά ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης αποσόβησε τον κίνδυνο στο σουτ που επιχείρησε ο επιθετικός του Ιωνικού. Στη συνέχεια ο Ιωνικός έχασε άλλες τρεις καλές ευκαιρίες με τους Σιμιτζή (25’, 26’) και Κουσούρη (28’), όπως και με στο 32’ με τον Σιμιτζή, στο  39’, 41’ με τον  Ντούλιας- με τον  Αλευρά να κάνει το παιχνίδι της ζωής του!!
Στο 55’ ακυρώθηκε γκολ που σημείωσε ο Κοντογουλίδης (καταλογίσθηκε σε θέση οφσάϊντ),όμως η αποβολή του Χαρικιόπουλου στο 76΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, έδωσε το αριθμητικό πλεονέκτημα στο Ιωνικό που πίεσε ασφυκτικά, κι έτσι στο 84’ ήρθε το 0-1 με το κοντινό πλασέ του Στράτου Μιχελή. Ο ίδιος παίκτης μετά από δύο λεπτά, ξανά με πλασέ από κοντινή θέση έκανε το 0-2. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Κωνσταντίνου με όμορφο σουτ κρέμασε τον Αδαμόπουλο, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2. 
 Από τον Ιωνικό ξεχώρισαν οι Μιχελής, Ντούλιας, Σιμιτζής, Κουσουρής, ενώαπό την Αναγέννηση εκτός του ηρωικού Αλευρά  άρεσαν και οι Χατζάκης, Καρβούνης
 Αρκετά καλή η διαιτησία του Βισκαδούρου από τον σύνδεσμο διαιτητών
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Αλευράς, Ζαμπετάκης, Μαστοράκης, Παϋσανίδης, Χατζάκης, Καρβούνης, Χρυσοφάκης Γ. (91’ Χρυσοφάκης Ρ.), Χαρικιόπουλος, Δεδελετάκης, Τσαμπανάκης (49’ Κωνσταντίνου), Λαμπράκης (63’ Μάρκου)
ΙΩΝΙΚΟΣ: Αδαμόπουλος, Κουσούρης, Αλεξανδρόπουλος (46’ Κοντογουλίδης), Παντελίδης, Κυριακίδης, Δάρρας, Ντούλιας, Λουϊζίδης (76’ Κατσικιάς), Σκαρτούφος, Μιχελής, Σιμιτζής (87΄ Αθανασόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου