Η Δόξα Βύρωνα 2-1 "γκρέμισε" το Αιγάλεω

 Η Δόξα Βύρωνα πέτυχε την νίκη της ημέρας στην Αθήνα κερδίζοντας το μέχρι  χθές αήττητο Αιγάλεω με 2-1  και το γκρέμισε από την κορυφή της βαθμολογίας, όπου πλέον βρίσκεται μόνη πρώτη η Αργυρούπολη με αέρα 3 βαθμών από το Σίτυ.
 Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα δίκαιο,αφού οι ψυχωμένοι
Βυρωνιώτες- που σημειωτέον είναι πολύ χαμηλά στην βαθμολογία- ήταν πιο ουσιαστικοί και παίζοντας με τεράστια ψυχή και πάθος πήραν τη νίκη,απέναντι σε έναν αντίπαλο που σε καμία περίπτωση δεν δικαιολόγησε την βαθμολογική του θέση.
 Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο,οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 5' όταν σουτ του Μπεκατώρου έδιωξε δύσκολα ο Τσαϊλάκης, ενώ στο 29' οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ όταν ο Λαμπρογεώργος από κοντά έπιασε κεφαλιά άουτ.
 Στο 32' άνοιξε το σκορ όταν ο Λέσι μπήκε από αριστερά και έπιασε ένα δυνατό σουτ,με τον Τσαϊλάκη να μην μπορεί να συγκρατήσει τη μπάλα και αυτή να καταλήγει στα δίχτυα και να γίνεται έτσι το 1-0,σκορ με το οποίο έληξε το ημίχρονο.
 Στην επανάληψη  το παιχνίδι ξεκίνησε με πολλή ένταση,και στο 54' παραλίγο να έχουμε σύρραξη εξαιτίας ενός πολύ σκληρού μαρκαρίσματος πάνω στον Ψωμά,με τα πνεύματα να ηρεμούν με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων, ενώ στο 64' ο Κάιδος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε μέσα σε αποθέωση το 20 για την Δόξα Βύρωνα
 Στη συνέχεια οι Βυρωνιώτες έδωσαν χώρο στο Αιγάλεω και παίζοντας έξυπνα,ψυχωμένα και με πολύ σωστή αμυντική τακτική,κράτησαν τους αντίπαλους μακριά από την εστία τους,ενώ στο 74' έμειναν με 10 λόγω αποβολής του Λεβέντη με 2η κίτρινη.
 Το Αιγάλεω απείλησε στο 87' όταν προβολή του Μπουγατσιά έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Ψωμάς,και κατάφερε να μειώσει στις καθυστερήσεις με 2-1 με κοντινό πλασέ του Λαμπρογεώργου.
 ΔΟΞΑ: Μουκέας, Αγγελακόπουλος,Ψωμάς,Γκουντελίτσας,Τσακιράκης
Ρόγκας,Μπεκατώρος(84'Τζαβέλας),Κάιδος(77'Σάλεμ),Λέσι,Λεβέντης,Βασιλόγιαννης(65'Καλύβας).
 ΑΙΓΑΛΕΩ:Τσαϊλάκης,Ναυπλιώτης,Ταμπάκης,Παπουτσής,Στριμμένος(55'Τζανετάκος),
Παπαθανασίου(84'Βουτυράς),Κοντιζάς,Σταύρου(46'Μπιταξής),Λαμπρογεώργος,Τσαρκάνι,Μπουγατσιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου