Ήταν "Προοδευτική" 3-1 την Α.Ε. Περάματος

Παίζοντας σαν" Προοδευτική στην επανάληψη η ομάδα του Κορυδαλλού  πέτυχε δίκαιη νίκη με 3-1 επί της μαχητικής Α.Ε. Περάματος που φάνηκε μόνο στο α΄ μέρος.
 Στην επανάληψη οι παίχτες της Προοδευτικής έχοντας την θερμή συμπαράσταση των 300 περίπου φιλάθλων της που
βρέθηκαν στο γήπεδο του Κορυδαλλού πίεσαν ασφυκτικά την εστία του Κουμή  και με γκέστ στάρ τον Αντώνη Φώσκολο πήραν το σπουσδαίο τρίποντο.
 Πάντως η Προοδευτική στο  α΄ μέρος κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 33΄  με κοντινή κεφαλιά του νεαρού Ζελέκου, ωστόσο στο 42΄ ο Αντώνης Τσαγκάρης με ωραία  ενέργεια και συρτό σουτ πάγωσε τους φίλους της Προοσδευτικής ισοφαρίζοντας σε 1-1.
 Στο β΄ μέρος η Προοδευτική μπήκε φουριόζα στπο γήπεδο, κι αφού προειδοποίησε δύο φορές με τον Ζελέκου, στο 57΄  έκανε το 2-1 με τον Φώσκολο ο οποίος με υποδειγματικό τρόπο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της  Α.Ε. Περάματος μέσα σε αποθέωση για τους Κορυδαλλιώτες φιλάθλους.
 Δέκα λεπτά αργότερα ο Ζελέκου έβγαλε την  σέντρα από δεξιά, στην πορεία της μπάλας πετάχθηκε ο Φώσκολος  ίσα - ίσα βρήκε την μπάλα γράφοντας το τελικό 3-1, κάνοντας το υπόλοιπο του αγώνα  τυπική διαδικασία.
 Από την Προοδευτική ξεχώρισαν οι Ζελέκου, Φώσκολος, Κοσμάς, Ζαφειράτος, ενώ από την Α.Ε. Περάματος αρκετά καλοί ήταν οι Τσαγκάρης, Παπαδόπουλος.
 Πολύ καλή η διαιτησία της  κας Μήτση και των βοηθών Φαντόπουλου - Σγαντζού
 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Ζήνωνος, Ζαφειράτος, Αρκούδας, Ζίζηλας, Καράκαλλος, Κολιούσης, Ζελέκου, Τσιάνος( 65΄ Χόρτσας), Φώσκολος ( 86΄ Καλλής), Κοσμάς, Μιρτσέα ( 56΄Παπακωνσταντίνου)
 Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ :Κουμής, Παναγιωτάκης, Καλιακούδας, Κωνσταντακόπουλος Ν.,  Μαούνης, Βαλσαμίδης(70΄ Μακρυγιάννης), Τσαγκάρης, Θεοδοσίου, Κωνσταντακόπουλος Κ.,  Παπαδόπουλος( 84 ΄Χρόνης), Πρέκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου