Θεοδοσίου πήρε ο Περαμαικός

 Παρελθόν οι  Φωτεινάκης - Μανουηλίδης
Προσθετοαφαιρέσεις στο ρόστερ του Περαμαικού που προχώρησε στην απόκτηση του Χρήστου Θεοδοσίου, αναλυτικά η ανακοίνωση του Περαμαικού γνωστοποιεί τα εξής:
   " Ο Α.Π.Ο. Περαμαικος ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Θεοδοσίου. Οι «πράσινοι» κινήθηκαν αθόρυβα και με αστραπιαίες κινήσεις απέκτησαν τον 30χρονο αμυντικό από την ΑΕ Περάματος , ντύνοντας στα πράσινα έναν ακόμη περαμιωτη ποδοσφαιριστή, τον
οποιο διακρινει το ηθος και ο δυναμισμος του και αυτα περιμενουν οι ανθρωποι του συλλογου να μεταδωσει στην ομαδα. Για την απόκτηση του Θεοδοσίου σημαντικό ρόλο έπαιξε εξωδιοικητικος παράγοντας-φίλος της ομαδας, τον οποίο άπαντες στον Περαμαϊκο θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά. Δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου να γίνουν μια-δυο κινήσεις ακόμη για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει των υποχρεώσεων της σε πρωτάθλημα και κύπελλο."

 Παρελθόν  Φωτεινάκης - Μανουηλίδης
 Αντίθετα παρελθόν αποτελούν στον Περαμαικό δύο από τα βασικά στελεέχη του συλλόγου, πρόκειται γαι τον μέσο Μιχάλη Φωτεινάκη, που για επαγγελματικούς λόγους μεταγραφάφηκε σε ομάδα της Αργολίδας, ενώ στις Σπέτσες θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο και ο μεσοεπιθετικός Χρήστος Μανουηλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου