Κέρδισε το Κερατσίνι - Φωνάζει η Α.Ε. Μ. Αετού/Ολυμπιάδας

Το Κερατσίνι κέρδισε με 1-0 το τοπικό ντέρμπι με την Α.Ε. Μ. Αετού / Ολυμπιάδας, σε ένα   δυνατό σκληρό, αλλά και επεισοδιακό παιχνίδι στις εξέδρες ανάμεσα στους περιπου 500 φιλάθλους των δύο ομάδων που βρέθηκαν στις Σιταποθήκες.
Μοιρασμένο το παιχνίδι σχεδόν σε όλο το 90λεπτο, έδειχνε ότι δύσκολα θα ξεφύγει από 0-0, ωστόσο το ντέρμπι  κρίθηκε από
ένα πέναλτι που "σφύριξε" η διαιτητής κα Ελένη Λαμπαδαρίου, και το οποίο αμφισβήτησαν έντονα  οι γηπεδούχοι, τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στην εξέδρα, όπου οι φίλαθλοι των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια.
 Στο 53΄ ο Μάλλης διεκδίκησε την μπάλα από τον Γκουβέρο, ο επιθετικός του Κερατσινίου βρέθηκε στο έδαφος με την κα Λαμπαδαρίου να βλέπει πέναλτι.
 Το πέναλτι εκτέλεσε μετά από 2λεπτο ο Νικήτας Τουρνάς, στέλοντας την μπάλα στα δίχτυα του Γεωργόπουλου για το 1-0.
 Η .Α. Ε. Μ. Αετού προσπάθησε στην συνέχεια, πίεσε ωστόσο το Κερατσίνι με καλή αμυντική τακτική κράτησε το πολύτιμο  για αυτό 1-0.
Γύρω στο 81΄ ο Λόης σε διεκδίκηση της μπάλας, βρέθηκε στο έδαφος με τους γηπεδούχους να ζητούν πέναλτι, με την κα Λαμπαδαρίου να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.
  Από την διαιτησία της κας Λαμπαδαρίου έχει παράπονα η Α.Ε. Μ.Αετού/Ολυμπιάδας , παράπονα που εστιάζονται  κυρίως στον καταλογισμό του πέναλτι που έκρινε το ντέρμπι
 Α.Ε.Μ.ΑΕΤΟΥ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ: Γεωργόπουλος, Τόρρα(82΄ Τρουμπούνας), Γρηγοράκος,  Γκουβέρος, Δακουτρός, Μαντούβαλος, Μελαμπιανάκης, Αντωνίου(83΄Ξένος) , Λόης, Διάκος( 65΄ Μιχαλάς), Αχλαδιώτης
 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ:Μπαλαφούτης, Φούντας, Σκορδίλης(90΄ Ρωμαντζής), Αγγελάκης, Βαττής, Σφυρογιαννάκης( 75΄ Βαρουξής), Μάλλης, Γκιάτης, Λαμπρινάτος, Τουρνάς, Κουρκούτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου