Βλέπει τελικό το Μοσχάτο 1-0 στο Πέραμα

Το Μοσχάτο πήρε  σπουδαία νίκη στο Πέραμα, - μπροστά σε 300 και πλέον φιλάθλους -  με 1-0 επί του Περαμαικού στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου κι ασφαλώς είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το  ένα εισιτήριο του τελικού.
 Ο Περαμαικός πάλεψε σκληρά το παιχνίδι είχε ευκαιρίες για να πετύχει τέρμα, ωστόσο και το Μοσχάτο είχε ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ.

 Στο 10΄  σόλο του Μαυράκη που μπήκε μέσα στην περιοχή του Μοσχατου, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε τράνταξε την οριζόντια δοκό του Μαχαίρα.
 Ωραία ατομική ενέργεια του Συράκου στο 35΄ έδωσε  έτοιμο γκολ στον Σπηλιωτάκη, που από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα του Μειμάρογλου για να γράψεοι το 0--1 που ήταν και το τελικό σκορ.
 Στη επανάληψη πίεσε ο Περαμαικός, όμως στην κόντρα ήταν φωτιά το Μοσχάτο.
 Στο 61΄ βολέ του Δεμερτζή κι ενώ ο Μαχαίρας ήταν εκτός θέσης έφυγε πάνω από τα δοκάρια, στο 81΄ συρτό σούτ του Κωνσταντίνου έδωιξαν οι αμυντικοί του Μοσχάτου, ενώ στο 85΄  ο Σπηλιωτάκης στην κόντρα έχασε την ευκαιρία να γράψει το 0-2.
 Από την νεανικήομάδα του Μοσχάτου ξεχώρισαν οι Σπηλιωτάκης, Συρράκος, Πλουσής, Ντόνε, Παπαευθυμίου ενώ από τον Περαμαικό άρεσαν οι Μαυράκης,Φλέγγας, Αντωνίου, Φάνης
 Πολύ καλή η διαιτησία του Σακκά και των συνεργατών του Ζησιμόπουλου - Πετρουμιανού
ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ: Μειμάρογλου, Φλέγγας, Παπακαλοδούκας, Θεοδοσίου, Φάνης, Μπάκας(54΄ Παπαθανασάκης), Μέτσκα(48 ΄Κωνσταντίνου), Δεμερτζής, Παπακαλοδούκας Α.( 71΄ Θεολόγου), Μαυράκης, Αντωνίου
 ΜΟΣΧΑΤΟ: Μαχαίρας, Μουντοκαλάκης(90΄  Κοτζαπαναγιώτης), Μπαμπούνης, Αλτόγλου, Ρωμανός, Παπαευθυμίου, Πλουσής, Γιαννακόπουλος, Συράκος(85΄ Δουληγέρης),. Ντόνε, Σπηλιωτάκης(88΄Αθανασόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου