"Ξύπνησε" ο Εθνικός 2-0 τον Ατρόμητο


Ξύπνησε μετά από 1.5 μήνα ο Εθνικός Πειραιά και πήρε  παλικαρίσια νίκη κερδίζοντας με 2-0 τον Ατρόμητο Πειραιά και πλέον μπορεί να ελπίζει ότι  η υπόθεση της παραμονής δεν είναι δύσκολο να επιτευχθεί.

 Ο Εθνικός αιφνιδίασε τον Ατρόμητο, αφού μόλις στο 4΄ ο Σούφλας εκμεταλεύθηκε σύγχυση στα καρέ του
Ατρόμητου , και με να ξερό σούτ  άνοιξε το σκορ. Λίγο αργότερα ένα καλό φάουλ του Δωροβίνη δεν ανησύχησε τον Καρνέση, ενώ γύρω στοι 12΄ η πρώτη καλή στιγμή για τον Ατρόμητο, με σούτ του Παναγιωτόπουλου που εξουδετέρωσε ο Βουτσινάς.

 Στο 43΄ ο Μανάλης ελίχθηκε από τα δεξιά  για να πιάσει ένα καλό σουτ, με την μπάλα να βρίσκει την δοκό του Καρνέση, κι ο τελευταίος να την μπλοκάρει.

 Στην επανάληψη ο Ατρόμητος μπήκε φουριόζο στο γήπεδο, μάλιστα στο 56΄ κεφαλιά του Αργυρίου μετά από σέντρα του Στεφανή έφυγε μόλις άουτ.

 Πίεσε είναι αλήθεια ο Ατρόμητος, αλλά ο Εθνικός μ καλά οργανωμένη αμυντική γραμμή δεν ανησύχησε ιδιαίτερα για να φθάσουμε στο 89΄ όταν  ο Εθνικός βρέθηκε στην αντεπίθεση η μπάλα έφθασε στον Μακρή, που ένα άψογο σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης γράφοντας το 2-0 μέσα σε αποθέωση από τους 500 φίλους του Εθνικού.
 Από τον Εθνικό ξεχώρισαν οι  Σούφλας, Δωροβίνης, Βελέτης, Μάναλης, Μακρής, ενώ από τον Ατρόμητο προσπάθησαν οι Στεφανής,Παναγιωτόπουλος, Καψαλόποδοας

Με λάθη η διαιτησία του Λάμπρου( Ευβοίας)

ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Χαλκιάς,Γερόλυμος,Μακρής, Βελέτης,Κουκούλης,Σταφσουλάι(57 Παυλάκης),Σούφλας,Λύγκος(90 Γκορόγιας),Δωροβίνης(77 Σαμιώτης) Μάναλης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:Kαρνέσης,Στεφανής,Γιαννουλάκης, Ματζώρος, Τερζής,Στρατής(62 Κολιός), Γεωργιάδης(57 Κατσαβριάς),Καψαλοπόδας, Αργυρίου,Παναγιωτόπουλος,Σουλελές(77 Ράπτης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου